Piatok, 23. október, 2020 | Meniny má AlojziaKrížovkyKrížovky

Dizajnové vodovodné batérie. Pozrite sa na tie NAJ kúsky

Kúpeľňa snov. Aj vy po takej túžite? V dnešnej dobe je, ale veľmi pravdepodobné, že si u vás doma takú môžete nadizajnovať.

To čo vám ale bude chýbať je nezvyčajná a moderná vaňová batéria. Taká, ktorá svojim vzhľadom nielen zaujme, ale priam nadchne každého návštevníka.

Čo sú vodopádové batérie

Vodopádové batérie, alebo taktiež nazývané vodopády, sú špecifické vaňové batérie, ktorých základnym poznávacim prvkom je široký vývod. Vďaka širokému vývodu prúd netečie klasicky, tyčovito, ale ako vodopád. Prúd vody je vďaka tomu jemnejší, a preto sa vodopád využíva najmä ako vaňová batéria. Niektoré batérie majú vývod priamo v stene a vďaka kovovému alebo sklenenému plátu, ladne skĺznu priamo do vane. Iné vodopádové batérie majú vývod zakrytý.

Prémiové vaňové batérie u vás doma

Tento typ batérii je veľmi atypický a všedný. Podobné batérie sa postupne predierajú na trh a tešia sa čím ďalej vačšej obľube z hladiska nielen dizajnérov, ale aj zákazníkov. Precízne vyhotovenie skombinované s luxusným vzhľadom sú skvelými zbraňami tejto vaňovej kategórie. Batérie najlepšie zapasujú s obloženými vaňami, kedy kúpeľňa nadobúda naozaj excelentnú dizajnovú stránku.

Široký výber len u nás!

Disponujeme najväčším výberom vodopádových batérií na Slovensku. Kúsky od našich dodávateľov sú precízne vyhotovené a excelentne nadizajnované. Pokiaľ vás článok zaujal, tu sa môžete pozrieť na náš sortiment. Každá jedna batéria je dodávaná zadarmo v rámci Slovenskej republiky.

Smart dotykové batérie

V prípade, že ste technologický nadšenec, alebo túžite po inteligentnej domácnosti, smart dotykové batérie stoja taktiež za zmienku. Tieto skĺbia praktické využitie s futuristickým vzhľadom. Na výber je od batérií spúšťajúce dotykom až po batérie s displejom. Určite sa vám stalo, že ste hladali ideálnu teplotu vodného prúdu, napríklad…pri sprchovaní. Teplota sa po slabom dotyku zmenila aj o 5 stupňov. Naše inteligentné batérie disponujú čipom ktorý reguluje Vami zvolenú teplotu. Už žiadne studené sprchy!

V kuchyni sa na dizajn taktiež nezabúda

Tak ako môžte zaujať kúpeľňovou batériou, prekvapiť môžte aj v kuchyni. V dnešnej dobe sa preferuje minimalistický dizajn doplnený praktickým využitím. Naše batérie vystihujú presne tieto prvky.

Ladné krivky bieleho sfarbenia doplnené zlatými prvkami sú v dnešnej dobe veľmi žiadané. Dôvodov môže byť niekoľko, ale tým primárnym je fakt, že práve tieto farby symbolizujú luxus. Predsalen, kto by v dnešnej dobe netúžil po luxuse. Avšak dizajn ide ruku v ruke s praktickým využitím. To na dizajnovebaterie.sk veľmi dobre vieme. Presne z tohoto dôvodu má väčšina našich kuchynských batérií, okrem prvotriedneho dizajnu, aj jednu praktickú vlastnosť - vyťahovací vývod. Ten pomôže pri dôkladnom umývaní riadov a obdobných činnostiach.

Toto všetko a ešte viac môžete nájsť u nás, na dizajnovebaterie.sk s poštovným zadarmo v rámci Slovenskej republiky na úplne celý sortiment. Tešíme sa na vás.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

O levočský „nanozázrak“ sa zaujíma európsky trh

Helske vyrába na Spiši stopercentný slovenský produkt.