Nedeľa, 12. júl, 2020 | Meniny má NinaKrížovkyKrížovky

Odhlučnite sa

Stavba domu sa považuje za dlhodobú investíciu, preto je výber vhodného stavebného materiálu veľmi dôležitý.

Potrebujete odhlučniť?Potrebujete odhlučniť? (Zdroj: Leier Baustoffe SK)

Výbornou voľbou je stavebný systém Durisol, ktorý šetrí životné prostredie a zároveň ponúka vynikajúce fyzikálne vlastnosti. Novinkou v sortimente spoločnosti Leier Baustoffe SK sú špeciálne akustické tvarovky s malou prísadou piesku, ktoré sú určené predovšetkým na medzibytové nosné a deliace steny a nenosné priečky. Piesok zvyšuje celkovú objemovú hmotnosť tvaroviek a tým zvyšuje aj nepriezvučnosť stien. Ich porézny povrch v súčinnosti s priebežným betónovým jadrom zas vytvára dokonalú zvukovú bariéru. Práve ochrana pred hlukom je jednou z nevyhnutných súčastí spokojného života. Výborným tipom pre všetkých stavbárov je Durisol akustická tvarovka DMi 25/18. Jej betónové jadro tvoria navzájom prepojené zvislé a vodorovné rebrá, a to predurčuje tieto steny pre využitie aj v oblastiach ohrozených zemetrasením (podľa STN EN 1998-1). Výsledkom je tak bezpečné, zdravé a dokonale odhlučnené ekologické bývanie.

Durisol stavebný systém Durisol stavebný systém (zdroj: Leier Baustoffe SK)

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Viete, ako vzniká kvalitná šálka espressa?

Profesionálna baristka prezradila, čo sa skrýva v šálkach kávy Deli by Shell.

Turistický sprievodca: Cestujeme na obľúbenú Malorku

Opäť môžeme vyraziť na Malorku. Pomôžeme vám pripraviť sa a naplánovať cestu.

Slovenskí študenti rozumejú financiám čoraz lepšie

Nadácia PARTNERS ocenila tých najlepších účastníkov Finančnej olympiády