Streda, 21. október, 2020 | Meniny má UršuľaKrížovkyKrížovky

Odhlučnite sa

Stavba domu sa považuje za dlhodobú investíciu, preto je výber vhodného stavebného materiálu veľmi dôležitý.

Potrebujete odhlučniť?Potrebujete odhlučniť? (Zdroj: Leier Baustoffe SK)

Výbornou voľbou je stavebný systém Durisol, ktorý šetrí životné prostredie a zároveň ponúka vynikajúce fyzikálne vlastnosti. Novinkou v sortimente spoločnosti Leier Baustoffe SK sú špeciálne akustické tvarovky s malou prísadou piesku, ktoré sú určené predovšetkým na medzibytové nosné a deliace steny a nenosné priečky. Piesok zvyšuje celkovú objemovú hmotnosť tvaroviek a tým zvyšuje aj nepriezvučnosť stien. Ich porézny povrch v súčinnosti s priebežným betónovým jadrom zas vytvára dokonalú zvukovú bariéru. Práve ochrana pred hlukom je jednou z nevyhnutných súčastí spokojného života. Výborným tipom pre všetkých stavbárov je Durisol akustická tvarovka DMi 25/18. Jej betónové jadro tvoria navzájom prepojené zvislé a vodorovné rebrá, a to predurčuje tieto steny pre využitie aj v oblastiach ohrozených zemetrasením (podľa STN EN 1998-1). Výsledkom je tak bezpečné, zdravé a dokonale odhlučnené ekologické bývanie.

Durisol stavebný systém Durisol stavebný systém (zdroj: Leier Baustoffe SK)

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Úprava osobného motorového vozidla

Zníženie podlahy v osobnom automobile je ideálnou úpravou pre prepravu telesne postihnutých osôb sediacich na invalidnom vozíku.

Bezbariérové vozidlo pre vozičkára Fiat Doblo

Important information for Brazilians living in Slovakia

Take action to receive information about the elections in Brazil and the Embassy of Brazil's activities.

Prečo sú dnes ryby také dôležité?

Vitamín D je pre ľudský organizmus prospešný na viacerých frontoch.