Piatok, 24. september, 2021 | Meniny má Ľuboš, ĽuborKrížovkyKrížovky

Odhlučnite sa

Stavba domu sa považuje za dlhodobú investíciu, preto je výber vhodného stavebného materiálu veľmi dôležitý.

Potrebujete odhlučniť?Potrebujete odhlučniť? (Zdroj: Leier Baustoffe SK)

Výbornou voľbou je stavebný systém Durisol, ktorý šetrí životné prostredie a zároveň ponúka vynikajúce fyzikálne vlastnosti. Novinkou v sortimente spoločnosti Leier Baustoffe SK sú špeciálne akustické tvarovky s malou prísadou piesku, ktoré sú určené predovšetkým na medzibytové nosné a deliace steny a nenosné priečky. Piesok zvyšuje celkovú objemovú hmotnosť tvaroviek a tým zvyšuje aj nepriezvučnosť stien. Ich porézny povrch v súčinnosti s priebežným betónovým jadrom zas vytvára dokonalú zvukovú bariéru. Práve ochrana pred hlukom je jednou z nevyhnutných súčastí spokojného života. Výborným tipom pre všetkých stavbárov je Durisol akustická tvarovka DMi 25/18. Jej betónové jadro tvoria navzájom prepojené zvislé a vodorovné rebrá, a to predurčuje tieto steny pre využitie aj v oblastiach ohrozených zemetrasením (podľa STN EN 1998-1). Výsledkom je tak bezpečné, zdravé a dokonale odhlučnené ekologické bývanie.

Durisol stavebný systém Durisol stavebný systém (zdroj: Leier Baustoffe SK)

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Najväčšia sieť hobbymarketov OBI otvorila v Michalovciach celkom novú predajňu.

1 h
Ako aktualizovať radary, firmvér alebo jazyk hlasu?

Ako aktualizovať radary, firmvér alebo jazyk hlasového upozornenia v autokamere MIO? Pozrite si toto inštruktážne video:

2 h

Tesco has strengthened its ambition to tackle climate change by announcing a new group-wide, net-zero target for its operations.

9 h
Skryť Zatvoriť reklamu