Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Ako overiť km vozidla zdarma

Pri kúpe jazdeného vozidla je potrebné byť opatrný. Nenaleťte podvodníkom a overte si históriu kilometrov vozidla!

S kúpou jazdeného auta sa spája aj väčšie množstvo starostí. Mnohí z nás sa už stretli s podvodníkmi, ktorí sa snažili na aute, ktoré predávali, zarobiť čo možno najviac. Aby zvýšili hodnotu daného vozidla, nerobilo im problém stočiť kilometre na aute. Pre nich výhodná záležitosť a pre nás – kupujúcich – veľké problémy navyše. Nenechajte sa oklamať a uistite sa, že auto, ktoré kupujete, nemá žiadne skryté závady. Ako overiť km vozidla, o ktoré máte záujem?

Overenie vozidla rýchlo a jednoducho

Predávajúci v inzeráte vždy uvedie počet najazdených kilometrov. Ide však o reálnu hodnotu? Toto si viete overiť spoľahlivo a z pohodlia Vášho domu!
Ešte pred nedávnom sa dali overiť km vozidla podla stavu na kontrole STK. To žial dnes už nie je možne. Na stranke emisnej kontroli síce ešte nájdete graf ale bež číselnej hodnoty. To znamená že neviete či malo vozidlo pri poslednej kontrole 100 tis. km alebo aj 500 tis. To znamená že podvodník Vás môže veľmi ľahko oklamať.

Je tu ale možnost overiť si km z STK online.

Na overenie km vozidla Vám postačí stránka www.overeniekilometrov.sk a EČV alebo VIN číslo vozidla. Po zadaní týchto údajov sa Vám ihneď zobrazímodel, typ, farba a rok výroby automobilu. Po zaplatení symbolickej sumy Vámna mail obratom prídu aj zvyšné informácie o stave kilometrov vozidla, ktoré kontrolujete.

Táto služba Vám podádôveryhodné informácie, keďže všetky záležitosti má priamo z archívu technických a emisných kontrol, ktoré vozidlo absolvovalo.

stránka prináša aktuálne a presné informácie o počte najazdených kilometrov.

A čo overenie km zdarma?

Stránka https://www.overeniekilometrov.sk/overenie-km-zdarma sa rozhodla sprístupniť údaje o km zaznamenaných na STK každému a zdarma. Áno naozaj zdarma. Princíp je jednoduchý. Ak sa veľa ľudí spojí vznikne veľká sila.

Každá služba niečo stojí. (Hovorý majitel Jozef Knopp) Máme náklady na zamestnacov, software, webhosting a veľa ďalších.pre každého. Chceme ale aby boly km z STK zdarma pre každého. Ak získame do nášho klubu 10tis. členov ktorý na túto službu prispejú 2€ mesačne spustíme overenie kilomtrov z STK zdarma pre každého.

Každý prispievajúci člen ale dostane extra informácie o:

-km zo zahraničia, servisov, poisťovní, inzerátov*

- údaje z Technického preukazu*

- znaleckú hodnotu vozidla*

- overenie na krádež v 10 krajinách

- internetovú históriu vozidla*

- vindecoder

- tel kontakt na predchadzajucich majiteľov*

*(ak su údaje k danému vozidlu dostupné)

Prispejte na dobrú vec

Ak chcete aby boli km z STK znovu na internete zdrama pre každého prispejte prosím na dobrú vec a stante sa členom klubu overeniekilometrov.sk 2€ mesačne naozaj nieje veľa v porovnaní zo škodou ktorú môže mať kupujúci tým že si kúpi vozidlo so stočenými kikolemtrami.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Počas pandémie je dôležité aj správne kúrenie

Chladné jesenné dni a hrozba infekcie nás zaháňajú dovnútra, kde by malo byť teplo a bezpečne.

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.