Nedeľa, 5. júl, 2020 | Meniny má Cyril, MetodKrížovkyKrížovky

Dodanie vína do hodiny? Eshop prevalcoval rekordy

Človek by si myslel, že dodať tovar za hodinu, cez víkend alebo v noci je nereálne. A predsa sa to dá. WinePlanet dokázal nemožné.

Eshop dokázal vyťažiť z aktuálnej situácie. Víno, destiláty, káva či potraviny k vám dorazia za hodinu a kedykoľvek. Doslova ako blesk z jasného neba.

Keď taxíky museli z dôvodu obmedzení zrušiť služby, vznikol nápad a spolupráca online obchodu Wineplanet.sk so službami Hopin taxi. „Nazvali sme to Blesková zásielka. Od jej spustenia je o promptné dodanie veľký záujem. Rozhodli sme sa preto túto službu na želanie zákazníkov rozšíriť.“, hovorí majiteľ spoločnosti Július Chládek.

Blesková zásielka cez víkendy, sviatky aj neskoro večer

Prvý mesiac eshop spustil službu dodania do hodiny len pre Bratislavu, pričom bolo možné objednať tovar až do jedenástej hodiny večer. Najskôr bola služba dostupná len v pracovné dni, veď kto by už pracoval cez víkend. Blesková zásielka však nabrala na obrátkach a objednávky zákazníkov sa strojnásobili, pričom sú požadované aj rozšírené služby.

„Od mája 2020 sme bleskovú zásielku rozšírili a okrem Bratislavy doručujeme aj do „satelitných“ oblastí Bratislavy, až do vzdialenosti 26 kilometrov. Stupava, Pezinok, Senec, Šamorín a do ich okolia vieme teraz bleskovo dodať kvalitné vína a destiláty z celej planéty. Dodávame tovar vlastne nonstop, ako sa hovorí piatok – sviatok. Objednať si víno v sobotu večer, ktoré vám aj príde v sobotu večer je pre ľudí naozaj zážitok. Naším poslaním je prinášať ľudom emóciu a keď je spojená s rýchlym dodaním, je efekt niekoľkonásobný.“ dopĺňa majiteľ spoločnosti WinePlanet.sk a Corner & Co.

Víno a destiláty doplnili potraviny

Na eshope, ktorého ťažiskom je víno vás teraz prekvapí nezvyklo široká ponuka potravín.

K vínu si tak môžete vybrať chutné paštéty a teriny, oriešky, rôzne pochutiny, ale nakúpiť aj kávu, cestoviny, omáčky, konzervy a iné trvanlivé potraviny. „Na začiatku pandémie sme rozmýšľali, že máme možnosť zásobovať zamestnancov potravinami v prípade potreby. Povedali sme si, že túto výhodu zapneme aj pre našich zákazníkov na eshop. Dočasne. Alebo uvidíme ako sa to vyvinie.“ dodáva so záhadným úsmevom Július Chládek.

Množstvo donáškových služieb s potravinami teraz bojuje s preplnenými termínmi a na ich stránkach visia hrozivé oznamy s dodaním do 2 týždňov. Ak je pri doručení produktu rozhodujúci čas, tak pri potravinách toto platí dvojnásobne. Doručenie do jednej hodiny predstavuje výnimočnosť v ponuke eshopov. Určite neváhajte, spokojnosť zaručená.

Načítavam video...

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Poznáte zaujímavosti Malty? Tieto lákajú turistov najviac

Vďaka príjemnému počasiu je Malta atraktívnou destináciou až do neskorej jesene.

Terasa upratovala s Kositom. Čistili Borovicový háj i Pľuvátko

Dobrovoľníkov a zanietencov neodradilo ani blato a lejak.

Štart sezóny F1 je za dverami

Štart odloženej sezóny je na spadnutie. Prečítajte si príbeh asi najväčšej osobnosti F1 - Enza Ferrariho.