Piatok, 23. október, 2020 | Meniny má AlojziaKrížovkyKrížovky

Urpiner vám privezie pivo priamo domov. Spúšťa e-shop

Ing. Branislav Cvik: Podpora slovenských produktov je v týchto časoch mimoriadne dôležitá.

BANSKÁ BYSTRICA. Hovorí sa, že kde sa pivo pije, tam sa dobre žije. A preto sa v banskobystrickom pivovare Urpiner rozhodli, že pôžitok z chute zlatistého moku neodoprú jeho vyznávačom ani v čase koronavírusovej pandémie. Na svojej webovej stránke spustili e-shop a všetkých milovníkov výnimočného slovenského piva Urpiner ubezpečujú, že v obchodoch ho je stále dostatok a zásobovanie výrobkami tejto značky je plynulé.

Pivo vám privezú domov

URPINER ČAPÁK si môžete vychutnať aj v pohodlí svojho doma. Pracovníci pivovaru Vám ho ochotne privezú.

„Počas mimoriadnej situácie plníme sudové pivo výnimočne ručne do PET fliaš. Aktuálne je to jediná ekonomicky zvládnuteľná cesta, ako čapované pivo dostať priamo k našim skvelým zákazníkom. Tiež im pripomíname, aby brali ohľad na prírodu a PET fľaše separovali,“ vyjadril sa Ing. Branislav Cvik, predseda predstavenstva pivovaru Urpiner v Banskej Bystrici s tým, že rozvoz čapovaného piva v PET fľašiach, vrátane ďalšieho sortimentu, spoločnosť rozšírila z Banskej Bystrice aj do okolia regiónov Trenčín a Brezno.

Podpora slovenských produktov je dôležitá

Koronakríza negatívne poznačila takmer všetky segmenty hospodárstva, pivovary nevynímajúc. Predseda predstavenstva Pivovaru Urpiner upozorňuje, že situácia je čoraz vážnejšia a určite by ju nikto nemal brať na ľahkú váhu:

„V súvislosti so zatvorením prakticky všetkých prevádzok v segmente HoReCa (hotely, reštaurácie, kaviarne, puby ... ) sme aj v našej spoločnosti zaznamenali pokles objednávok a odbytu sudového piva. Výrobu sudového piva sme museli dočasne znížiť. Dopyt po ostatných obaloch, ako sú plechovky a fľaše, zostal aj v tomto neľahkom čas nezmenený, dokonca mierne narastá“, ozrejmil Ing. Cvik.

Zároveň zdôraznil dôležitosť podpory výrobkov slovenských produktov a najmä potravín:

„Všetkých ľudí na Slovensku by som chcel vyzvať, aby nakupovali slovenské produkty a obchodné reťazce aby v maximálnej možnej miere predávali slovenské potraviny. Podporia tak zvýšenie potravinovej bezpečnosti našej krajiny. Spoločne tak pomôžeme slovenským podnikom a firmám, ktoré v mnohých prípadoch čaká boj o prežitie“.

V pivovare zaviedli preventívne opatrenia

V záujme ochrany zdravia zamestnancov, jeho obchodných partnerov a zákazníkov prijíma aj Urpiner dôsledné preventívne opatrenia na zabránenie šírenia nového koronavírusu:

„Počet pracovníkov priamo na pracovisku sa znížil, avšak tak, aby bolo možné zachovať plynulú výrobu a dodávku piva Urpiner do obchodných sietí na Slovensku. Kto môže, pracuje z domu, prípadne si čerpá dovolenku alebo využíva inú formu pracovného voľna. Skutočne prežívame mimoriadne náročné obdobie, ktoré preverí pripravenosť nás všetkých vysporiadať sa s nepredvídateľnou situáciu. Všetkých však chcem ubezpečiť, že naša spoločnosť vyvinie maximálne úsilie, aby prispela k celospoločenskému zvládnutiu pandémie,“ zakončil Ing. Cvik.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

O levočský „nanozázrak“ sa zaujíma európsky trh

Helske vyrába na Spiši stopercentný slovenský produkt.