Štvrtok, 21. január, 2021 | Meniny má VincentKrížovkyKrížovky

Správať sa digitálne a zároveň ušetriť môžete teraz aj vy

Vďaka O2 môžete ušetriť aj na vašich výdavkoch.

(Zdroj: O2)

V časoch, kedy sme všetci boli nútení presunúť svoje bežné každodenné činnosti do digitálneho sveta, sme si mnohí na túto zmenu už veľmi rýchlo zvykli. Je pre nás už prirodzené z domu pracovať tam kde to ide, nakupovať oblečenie, či dokonca potraviny, objednávať si obedy a večere, volať si cez videohovory s rodinou, či blízkymi. Prečo teda nedostávať aj všetky faktúry elektronicky a vybavovať si svoje platby z pohodlia domova online? Vďaka O2 tak môžete ušetriť aj na vašich výdavkoch.

Dostávajte elektronickú faktúru, plaťte digitálne a majte všetky dokumenty na digitálnom úložisku

Operátor O2 sa rozhodol, že k šetreniu životného prostredia chce prispieť svojou troškou a prvý míľnik cesty vidí v digitalizácii úkonov zákazníkov.

Zvýhodní preto tých, ktorí spravia 3 kroky k digitalizácii a to nastavia si elektronické zasielanie faktúr cez email, za služby zaplatia digitálne cez aplikáciu Moje O2 alebo internet banking a zapnú si tzv. digitálny box.

Digitálny box sa nachádza v aplikácii Moje O2 alebo v jej webovom rozhraní a je to schránka užitočných dokumentov týkajúcich sa konkrétneho zákazníka a služieb, ktoré využíva v O2. Jeho aktivácia, ako aj digitálny spôsob platby a elektronické zasielanie faktúr sú samozrejme bezplatné.

"V dnešnej dobe životné prostredie svojimi činnosťami zaťažujeme v neúmernej miere, čo si začína pýtať svoju daň. Toto si uvedomujeme aj my ako operátor a chceme sa k tejto situácii postaviť zodpovedne a čeliť jej v oblasti, v ktorej pôsobíme. Zároveň sme sa rozhodli našich zákazníkov motivovať k tomu, aby sa správali digitálne. Tí, ktorí budú dostávať elektronickú faktúru, platiť online a využívať digitálny box, získajú výhodu v podobe nižšej ceny služieb oproti tým zákazníkom, ktorí sa digitálne nesprávajú," vysvetľuje Tereza Molnár z O2.

Splnenie týchto krokov v sebe prináša pre zákazníkov hneď viacero výhod.

1. Ušetríte 2 eurá mesačne vďaka bonusu za digitálne správanie
  2. Ušetríte na poplatkoch za platbu faktúry v predajni či na pošte, keďže elektronická faktúra, online platba, aj digitálny box sú bezplatné
  3. Ušetríte váš čas, ktorý by ste inak stratili presunom na niektorú z pobočiek O2 Predajní alebo na poštu. Ak zaplatíte z pohodlia domova, tento čas viete určite využiť aj lepšie na prácu alebo zábavu.
  4. Spravíte niečo pre životné prostredie. Už len tým, že vaša faktúra príde na mailovú adresu v elektronickej podobe, a teda nie je potrebné ju tlačiť a plytvať tak papierom.
  5. Nemusíte archivovať staré dokumenty a zmluvy s O2, budete ich mať všetky pohodlne dostupné a len na pár klikov vzdialené vo vašom digitálnom boxe v aplikácii Moje O2.

Skontrolujte si už teraz, či spĺňate všetky tri podmienky a v prípade nejasností sa obráťte na: www.o2.sk/digital

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Videobanking. Nová éra bankovania je tu

To, čo sa ešte pred rokom mohlo zdať ako scéna zo sci-fi, je dnes realitou.

Prokrastinujete? 5 overených tipov, ako nestratiť radosť z práce

Aktuálna situácia môže viesť k demotivácii aj prokrastinácii v práci. Čo robiť, aby sa to nestalo vám alebo vašim zamestnancom?

Mimoriadny úspech značky Toyota na Slovensku v roku 2020

Celkový trh s uvedenými vozidlami tak poklesol o takmer 25% oproti roku 2019.