Sobota, 6. jún, 2020 | Meniny má NorbertKrížovkyKrížovky

Orange je partnerom série online koncertov

Orange prináša netradičný hudobný zážitok, ktorý je navyše spojený s iniciatívou na podporu duševného zdravia.

Orange sa prostredníctvom Nadácie Orange angažuje v téme ochrany duševného zdravia, nakoľko nečakaný príchod pandémie koronavírusu, výrazne zasiahol do nášho každodenného života. Orange sa preto rozhodol podporiť tri najväčšie linky pomoci - Ligu za duševné zdravie, Linku detskej istoty a IPcko.sk, aby poukázal na naliehavú individuálnu a aj systémovú potrebu pomoci v oblasti duševného zdravia.

Orange vďaka hudobným fanúšikom finančne podporí linky pomoci

Orange sa stal jedným z partnerov akcie organizovanej festivalom Grape s názvom Jarné dvorenie. Ide o sériu troch koncertov troch obľúbených slovenských skupín, ktoré budú naživo vysielané aj na Facebookovej stránke Orangeu. Koncerty budú tri, začnú vždy o 20:00 hod a budú trvať necelú hodinu. Za každého diváka, ktorý bude sledovať online streamované vystúpenie na našom Facebooku, venuje Orange 1 euro na podporu liniek pomoci, ktoré poskytujú nonstop psychologické poradenstvo. Okrem zábavy tak spoločne môžeme podporiť túto stále tabuizovanú tému, ktorá sa dotýka každého z nás.

Tri koncerty v troch mestách

Ako prvá zahrali svojim fanúšikom 21. mája skupina Billy Barman v Bratislave. 25. mája poteší divákov skupina Para, ktorá bude vystupovať v Piešťanoch a ako tretia sa predstaví skupina Puding Pani Elvisovej 27. mája v Košiciach. Na koncertoch v Piešťanoch a Košiciach nebude chýbať ani Orange van, v ktorom budú prítomných fanúšikov čakať malé prekvapenia.

Tri vstupenky na Grape 2021

Orange si pre hudobných nadšencov, ktorí budú sledovať koncerty, pripravil aj súťaž o tri vstupenky na festival Grape 2021. Stačí sledovať profily Orangeu na Facebooku @OrangeSlovensko a Instragrame @orange_svk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

3 spôsoby sťahovania – aké sú ich výhody a nevýhody?

Sťahovanie môžete realizovať rôznymi spôsobmi. Aké sú ich výhody a nevýhody?

Východoslovenská vodárenská v hľadáčiku finančných žralokov

O aktuálnom dianí okolo vodární hovoríme s generálnym riaditeľom a predsedom predstavenstva spoločnosti Ing.Stanislavom Hrehom,PhD

Ťahanovčania upratovali sídlisko, pomáhala aj mládež z Demetra

Košické Sídlisko Ťahanovce sa pôvodne chystalo na jarné upratovanie v apríli, na Deň Zeme.