Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

Užite si sedem dobrých rokov s hypotékou

Poznáte to. Dobré časy striedajú tie horšie.

Po dobrom žúre bolí hlava, po celodennej turistike neviete vystrieť chrbát a po nešťastnej láske máte zlomené srdce.

Preto si treba naplno užívať, keď sa darí a potom sa pripraviť na to ostatné. Zaobstarať aspirín, napustiť horúcu vaňu, kúpiť zásobu dobrého vína a potom ešte raz ten aspirín.

Máme pre vás dobrú správu. Nemusí to byť nevyhnutne tak. Po dobrých časoch môžu prísť niekedy ešte lepšie. Na celých 7 rokov, ako je to v OTP Banke. Teraz si môžete zafixovať nízky úrok na hypotéke už za 0,99 % ročne na dlhé obdobie. Lebo čo je dnes lacné, zajtra už byť nemusí. Ak máte hypotéku v inej banke, nevadí. Poplatok za predčasné splatenie v inej banke zaplatí OTP za vás. Viac informácií nájdete na www.otpbanka.sk/hypoteka.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Duálnu prax v dm nahradilo počas pandémie online vzdelávanie

Vzdelávanie je rozdelené na dve časti, a to samoštúdium a webináre.

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.