Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

Prázdniny odštartuje parádny koncert Kandráčovcov

Prešovský amfiteáter ožije hudbou a zábavou.

Dlhé obdobie bez koncertov sa skončilo a život sa po izolácii zavinenej koronavírusom vracia do normálu. Konečne je tu čas, na ktorý sa tešili kapely a aj ich fanúšikovia.

Prešovský amfiteáter otvorí svoje brány hneď na začiatku leta, aby si nielen Prešovčania, ale aj ľudia zo širšieho okolia mohli vychutnať koncert obľúbených a jedinečných Kandráčovcov.

Zaznejú na ňom piesne, ktoré milujete a radi si ich s touto kapelou zaspievate. A páni nebudú sami, pozvali si aj dve známe speváčky. Jednou z nich je Monika Kandráčová a kolo rusínskych piesní roztočia s Mariannou Železnou.

Koncert sa v prešovskom amfiteátri uskutoční hneď prvú prázdninovú sobotu – 4. júla 2020, so začiatkom o 20:00 hod.

Načítavam video...

Samozrejme, aj v tomto prípade budú platiť určité hygienické opatrenia a počet návštevníkov koncertu bude obmedzený.

„V zmysle nariadenia vlády Slovenskej republiky sa bude počas koncertu prísne dozerať na hygienu. Dezinfekcia bude umiestnená pri vstupnej bráne aj na toaletách, ktoré budú tiež pravidelne dezinfikované. Do areálu budú môcť vstúpiť ľudia len s ochranou horných dýchacích ciest, teda s rúškom, šatkou a podobne. Taktiež v zmysle tohto nariadenia bolo do predaja pustených iba 1000 vstupeniek, takže fanúšikom Kandráčovcov odporúčame zakúpiť si ich čo najskôr“, uviedol organizátor Matúš Jaško z Randal Agency.

Načítavam video...

Vstupenky:

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Duálnu prax v dm nahradilo počas pandémie online vzdelávanie

Vzdelávanie je rozdelené na dve časti, a to samoštúdium a webináre.

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.