Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

Takto vyzerá pochod za život

Nathalie musí kráčať 4 dni, aby zachránila život svojho syna Patricka.

Načítavam video...

V krajinách ako je Kongo chýba infraštruktúra a prístup k zdravotnej starostlivosti je pre väčšinu ľudí nedostupný. Preto deti v Kongu umierajú na ochorenia, ktoré na Slovensku vyrieši aj návšteva lekárne. Cesta do nemocnice je pre každú matku rizikom, pretože bezbranné ženy sú tu ľahkou korisťou nielen pre jedovaté hady, ale aj pre ozbrojených rebelov a vojakov.

Realita je taká, že mnohé čelia obrovským prekážkam - ako Nathalie so svojím synom Patrikom. So správnou podporou môžu tieto matky a ich deti prekonať nebezpečenstvo a choroby a žiť v zdraví, ale potrebujú vašu pomoc. Vaša podpora - často aj malá - môže zmeniť ich svet. Začnite už dnes a pomáhajte nám ich liečiť každý mesiac.

Ľudia v núdzi pre nás nie sú čísla v tabuľkách. Sú to Patrick, Nathalie, konkrétne živé bytosti. Zakladáme si na tom, že MAGNA priamo v teréne, na miestach, kde by sa iní neodhodlali, aj preto je naša pomoc skutočná a efektívna.

Až 97% našich príjmov, vrátane vašich darov, používame v našich medicínskych projektoch.Peniaze vynakladáme hlavne na priamu liečbu a vzdelávanie lokálnych zdravotníkov. Nie sme len skupina na preposielanie peňazí iným. Poznáme chorých, ich osudy a potreby. Nezbalíme sa po pár mesiacoch a nenecháme ľudí v núdzi bez pomoci. Nespoliehame sa na to, že našu prácu urobí niekto za nás. Pomoc MAGNA napĺňa potreby konkrétnych ľudí, na konkrétnych miestach, je skutočná, priama a efektívna.

Pomôžte, aby putovanie matiek ako je Nathalie do MAGNA nemocnice nebolo zbytočné. Podporte tento pochod za život cez SMS v tvare MAGNA na číslo 806.

www.magnapochod.sk

Zaslaním SMS si nastavíte pravidelné mesačné prispievanie v hodnote 6 eur. Prispievanie môžete kedykoľvek zrušiť zaslaním SMS v tvare MAGNA STOP na číslo 806.

Foto: Martin Bandžák, MAGNA

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.

Príjem vs. dôchodok. Realita, ktorú na ktorú sa treba pripraviť

Priemerný dôchodok na Slovensku je 486,29 €, pričom ženy ho majú v priemere o 100 € nižší ako muži.