Piatok, 4. december, 2020 | Meniny má Barbora, BarbaraKrížovkyKrížovky

Predajne Terno a KRAJ znižujú ceny desiatok produktov

(Zdroj: TERNO real estate)

Predajne potravín Terno a KRAJ znížili ceny desiatok produktov a rozšírili benefity pre držiteľov vernostných kariet. Zákazníci môžu každý týždeň vo vyhradené dni nakupovať vybrané druhy tovarov až s 20-percentnou zľavou oproti bežným cenám. Novinka tak dopĺňa množstvo benefitov, ktoré mohli zákazníci s vernostnou kartou doteraz využívať.

Vernostné karty sietí potravín Terno a KRAJ sú odteraz ešte výhodnejšie. Zákazníci môžu každý utorok a stredu využívať 20-percentné zľavy na vybraný sortiment. "Každý týždeň pre zákazníkov vyberáme kategóriu produktov, ako napríklad ovocie a zelenina, pekárenské produkty alebo všetky druhy káv, ktorú môžu získať až o pätinu lacnejšie vo vybraných dňoch. Chceme tak odmeniť ľudí, ktorí v našich obchodoch pravidelne nakupujú," vysvetľuje Marek Koštrna, marketingový riaditeľ Terno real estate. Zľavy budú platiť plošne vo všetkých obchodoch Terno a KRAJ na celom Slovensku. Informácie o aktuálnych akciách vybranej sortimentnej kategórie nájdu zákazníci vždy v letáku, na webovej stránke a aj na sociálnych sieťach. Predajne Terno a KRAJ zároveň znížili ceny pri desiatkach tovarov pre všetkých zákazníkov. "Zmeny procesov a optimalizácia sortimentu v kombinácii s naším rastom siete, ako aj zvýšenie efektivity, nám umožňujú pristúpiť k tomuto kroku," dodal Koštrna.

Záujem o vernostné karty každoročne stúpa najmä vďaka benefitom, ktoré zákazníkom ponúkajú. Pri každom nákupe sa kupujúcim pripisujú body. Tie môžu neskôr vymeniť za zaujímavé zľavy. "Najčastejšie ľudia využívajú zľavu 5 a 10 percent na celý nákup, ktorú získajú po nazbieraní príslušného počtu bodov. Obľúbené sú tiež narodeninové a meninové zľavy," hovorí Koštrna. Vernostný program je prispôsobený tak, aby čo najviac odmeňoval pravidelných a verných zákazníkov predajní. Držitelia kariet majú možnosť kupovať každý mesiac stovky produktov výhodnejšie.

Výhody vernostných kariet Terno a KRAJ:

• Narodeninová zľava 5% na každý nákup počas 7 dní.
  • Seniorská zľava 1% na každý nákup.
  • Meninová zľava 5% počas celého dňa.
  • Zľavy 5% a 10% na nákup po nazbieraní 150, resp. 250 bodov.
  • Každý týždeň zľava až 20% na vybranú kategóriu produktov.

O spoločnosti TERNO real estate

Spoločnosť TERNO real estate aktuálne prevádzkuje viac ako 110 predajní Terno a Moja Samoška. V marci 2018 predstavila prvú predajňu pod názvom KRAJ, v súčasnosti ich už prevádzkuje 23 a plánuje ďalšiu expanziu.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Podcast: Jeden lístok, veľa tratí

Vypočujte si rozhovor s Mirkou Miškechovou, tvárou a hlasom kampane SAD Trenčín.

Čo musíte vedieť, ak chcete prežiť Vianoce v zdraví a so svojimi

Posledné mesiace nám ukázali, že zdravie by sme si mali vážiť viac, ako inokedy. Je to predsa to najcennejšie, čo v živote máme.

Nová škôlka 21. storočia na Kramároch

Moderná škôlka sa otvára začiatkom decembra a prvé dve triedy začnú chodiť do škôlky už v januári.