Pondelok, 3. august, 2020 | Meniny má JergušKrížovkyKrížovky

Nepremeškajte príležitosť bývať lepšie

V uplynulých mesiacoch si domácnosti v dôsledku pandémie prešli ťažkou skúškou obmedzenia pohybu a svojho životného priestoru.

Logicky to v mnohých z nás podnietilo otázku ako by sme svoje bývanie zmenili. Základnou otázkou pri rozhodovaní sa o investícii do svojho bývania sú však financie. Pretrvávajúca neistota prináša aj zmenu v rozhodovaní sa ľudí do čoho svoje nasporené prostriedky investujú. Jedným z najracionálnejších a najbezpečnejších rozhodnutí je investícia do skvalitnenia svojho bývania. V mnohých prípadoch však nasporené prostriedky nestačia. Častým riešením je úver, ktorý si však treba vybrať správne a rozumne. Teda tak, aby mesačné splátky zohľadňovali schopnosť klienta splácať a trvanie splatnosti ako aj zabezpečenie zohľadňovali typ investície.

ČSOB stavebná sporiteľňa pre tento typ investície ponúka klientom účelový úver na rekonštrukciu so splatnosťou až 15 rokov. Výhodou úveru na rekonštrukciu od ČSOB stavebnej sporiteľne je, že sa nevyžaduje založenie nehnuteľnosťou, čo klientom výrazne zvyšuje pocit istoty.

ČSOB stavebná sporiteľňa podporuje svojich klientov, ktorí chcú investovať do svojho bývania, a tým aj do reštartu slovenskej ekonomiky. Preto poskytne k úveru na rekonštrukciu schválenom do konca septembra 2020 aj dodatočné benefity:

• zníženie úrokovej sadzby na úroveň už od 3,9% p. a.,
  • pre ešte väčší pocit istoty akciové predĺženie fixácie úrokovej sadzby z 3 rokov až na 6 rokov v období medziúveru.

Výsledkom je nízka mesačná splátka, ktorá umožní klientovi plniť si svoje sny bez zbytočného stresu a neprimeranej finančnej záťaže.
Napríklad, pri kompletnej rekonštrukcii 3-izbového bytu s nákladmi 20 000 € predstavuje výška mesačnej splátky prepočítanej na 15 rokov mesačný náklad 162 €.
Pre klientov, ktorí už našej stavebnej sporiteľni sporia, máme pripravenú akciu na úver pre verných, kedy vo fáze medziúveru je úroková sadzba od 3,0 % p. a.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Ručné ovládanie auta – šanca pre vodičov s hendikepom

Niekedy sa človeku zmení život v jednej sekunde - nehoda či choroba ho dokážu obmedziť v pohybe či pripútať na invalidný vozík.

Paralympionička Veronika Vadovičová tiež využíva automobil s úpraveným ovládaním

A na týchto miestach ste už boli?

Košický kraj ponúka úžasné množstvo turistických pozoruhodností.

Konečne nažive

Zobudenie, znovuzrodenie sú pojmy, ktoré sa dnes často opakujú. Akoby všetci spali a žili v nejakej inej realite.

Znovuzrodenie, Konečně naživu