Nedeľa, 25. október, 2020 | Meniny má AurelKrížovkyKrížovky

Novú klímu treba rýchlo, splácať radšej pomaly

Na to, aby ste získali špičkovú klimatizáciu, vám teraz stačí iba 35 eur mesačne. K tomu máte aj 5-ročnú záruku a servis zadarmo.

A je tu znovu leto a s ním aj poriadne horúčavy! Poviete si, teraz by sme rýchlo potrebovali novú klimatizáciu. Nech sa páči, tu je ponuka, aká sa neodmieta.

Klimatizácie od svetovej jednotky

Spoločnosť SIRUX Levice, ktorá pôsobí na našom trhu už viac než 10 rokov, vám ponúka špičkové klimatizácie japonského výrobcu DAIKIN – celosvetového lídra na trhu. V širokej ponuke tejto firmy nájdete aj praktický model DAIKIN SENSIRA, ktorý vyniká vysokou energetickou účinnosťou až A++ a nízkou spotrebou energie. Skvelou správou je, že vďaka výhodnému financovaniu je teraz dostupnejší, než kedykoľvek predtým. Posúďte sami.

Na splátky už od 35 eur mesačne

Áno, klimatizáciu treba mať čo najrýchlejšie, ale splácať treba radšej pekne pomaly. Teraz vám stačí iba 35 eur mesačne, pričom splátky si rozložíte na 5 rokov. Výhodou je, že nezaplatíte celú sumu hneď a takéto postupné splácanie tým pádom nezaťaží váš rodinný rozpočet. Nákupy na splátky sa realizujú prostredníctvom známej a zákazníkmi overenej spoločnosti Quattro. Finančnými výhodami sa to ale zďaleka nekončí, v mimoriadnej letnej ponuke je toho oveľa viac.

Servis aj záruka 5 rokov zadarmo

Klimatizácie DAIKIN od spoločnosti SIRUX si užijete naozaj bez starostí. Servis raz ročne máte až na 5 rokov zadarmo. Navyše, vďaka programu Stand By Me si môžete predĺžiť záruku takisto až na 5 rokov, a to bez akýchkoľvek poplatkov. A aby výhod nebolo málo, ako bonus získate aj praktický Online Controller, s ktorým môžete svoju novú klímu ovládať odkiaľkoľvek cez WiFi. O komfortnú teplotu a celkové pohodlie tak máte na dlhé roky postarané. A to už sa ozaj oplatí.

Pozor, ponuka je obmedzená

Kúpu klimatizácie by ste už nemali viac odkladať. Ponuka je časovo aj čo do množstva obmedzená, platí len do 31. 8. 2020 alebo do vypredania zásob. Ak to nemáte ďaleko, poponáhľajte sa do showroomu SIRUX v Leviciach, alebo kliknite na stránku www.sirux.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Kvalitné sporenie si dokážete vybaviť z pohodlia domova

Kvalitné sporenie je to najmenej, čo pre zhodnotenie svojich úspor môžete urobiť. Sporiaci účet si dokážete vybaviť cez internet.

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.