Nedeľa, 25. október, 2020 | Meniny má AurelKrížovkyKrížovky

Chráňte ostatných aj seba

Ochrana zdravia v dnešnej dobe naberá ešte viacej na dôležitosti ako kedykoľvek inokedy.

Ochranné pomôcky - Yzop.skOchranné pomôcky - Yzop.sk (Zdroj: pixabay.com)

Je potrebné chrániť svoje zdravie a zároveň pritom dbať aj na ostatných ľudí vo svojom okolí. Preto sme do našej ponuky v našom internetovom kresťanskom kníhkupectve Yzop.sk pridali pomôcky, ktoré ochránia nielen vaše zdravie, ale aj zdravie ľudí vo vašej blízkosti. Zahalenie úst a nosa pomáha zamedziť šíreniu ochorenia do svojho okolia. Zároveň Vás chráni pred nechcenými dotykmi vlastného nosa a úst cez možnú kontamináciu Vašich rúk.

V našom e-shope medzi doplnkovými produktmi sme si pre Vás pripravili rúška s iónmi striebra. Môžete si vybrať z dvoch variant a torúško s Lutherovou ružou alebo rúško so slovenským znakom.

Rúško s Lutherovou ružou Rúško s Lutherovou ružou (zdroj: Yzop.sk)

Rúška prešli testom EN 14683 (chirurgické masky) typ 2, a teda ponúkajú aj bežným, fyzickým osobám veľmi dobrú ochranu, porovnateľnú s ochrannými prostriedkami používanými v nemocniciach. Textilné tkané dvojvrstvové rúško na tvár je vyrobené zo 100% slovenského polypropylénového vlákna s iónmi striebra. Bráni rastu baktérií, redukuje nepríjemné pachy a zabezpečí hygienickú sviežosť. Naše rúško je vhodné na viacnásobné použitie, môže sa prať naruby pri teplote 40°C. Udržiava svoju funkčnosť po celú dobu svojej životnosti. I po viacnásobnom praní si udržiava bielu farbu.

Rúško so slovenským znakom Rúško so slovenským znakom (zdroj: Yzop.sk)

Okrem rúšok máme v našej ponuke ajrukavice s Lutherovou ružou. Sú vyrobené z rovnakého materiálu ako rúška a tiež obsahujú ióny striebra. Môžete si vybrať z niekoľkých variant veľkostí. Sú vhodné na dennodenné používanie a pomáhajú chrániť pred nežiadúcimi baktériami z vonkajšieho prostredia. Rukavice sú vhodné pre farárov pri prisluhovaní sviatostí, ako aj v bežnej praxi na všeobecné účely zabezpečenia vyššej osobnej bezpečnosti.

Rukavice s Lutherovou ružou Rukavice s Lutherovou ružou (zdroj: Yzop.sk)

Postupne rozširujeme našu ponuku o ďalšie produkty, aby sme vedeli zabezpečiť komplexný sortiment pre kresťanov, s dôrazom na prácu duchovných.

Všetky ochranné pomôcky si viete objednať v našom kresťanskom internetovom kníhkupectve yzop.sk, v ktorom záleží na obsahu a duši.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Kvalitné sporenie si dokážete vybaviť z pohodlia domova

Kvalitné sporenie je to najmenej, čo pre zhodnotenie svojich úspor môžete urobiť. Sporiaci účet si dokážete vybaviť cez internet.

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.