Nedeľa, 25. október, 2020 | Meniny má AurelKrížovkyKrížovky

Investícia, ktorú kríza nepomelie, vás odmení 8 % ročným výnosom

Investovanie je v súčasnosti riskantné. Mlynársky priemysel však prináša stabilný zisk z predvídateľného rastu dopytu a cien.

Investovanie do potravinárskych komodít, špeciálne pšenice a múky, ponúka vysoké zhodnotenie z dôvodu zvýšeného dopytu zapríčineného koronakrízou a aj dlhodobým rastom cien týchto strategických surovín. Investujte u nás už od 20 000 € a získajte istotu 8 % ročného zhodnotenia, ktoré vám bude navyše vyplácané kvartálne.

Sila kvality a tradície aj v 21. storočí

Naša spoločnosť Dobrý mlyn Šurany nadväzuje na 112-ročnú históriu Šurianskeho mlynu a skoro 200-ročnú históriu poctivej mlynárskej práce a partnerstiev s lokálnymi dodávateľmi v našom regióne. V našom mlyne sa vraciame k hodnotám starých dobrých mlynárov a prepájame ich s výdobytkami 21. storočia, aby mohli prežiť a aby sme ich mohli podať ďalej aj budúcim generáciám.

Vyrábame prémiovú slovenskú múku len z potravinárskej pšenice od slovenských farmárov tradičnými technikami mletia s využitím najmodernejších technológií v mlynárstve. Náš mlyn je automatizovaný a na jeho prevádzku stačí malý počet kompetentných zamestnancov. Nie sme závislí od množstva pracovných síl a nehrozia nám výpadky výroby. Zameriavame sa na kvalitu a našim zákazníkom dodávame múku, ktorá je vyladená presne na potreby ich prevádzky.

O budúcnosť sa nebojíme

V Dobrom mlyne Šurany však nie sme iba mlynári: komodity aj obchodujeme a uskladňujeme. Spolupracujeme so širokým portfóliom partnerov a vieme zabezpečiť potrebné množstvá kvalitnej a cenovo dostupnej mäkkej i tvrdej pšenice. Preto nám nehrozia ani výkyvy v kvalite vyrábanej múky.

Vsaďte na istotu poctivého slovenského produktu a využite trhové výhody investície do kľúčového potravinárskeho sektora. Viac informácií o nás a o možnosti dobrej investície nájdete na www.dobrainvesticia.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Kvalitné sporenie si dokážete vybaviť z pohodlia domova

Kvalitné sporenie je to najmenej, čo pre zhodnotenie svojich úspor môžete urobiť. Sporiaci účet si dokážete vybaviť cez internet.

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.