Pondelok, 3. august, 2020 | Meniny má JergušKrížovkyKrížovky

Investícia, ktorú kríza nepomelie, vás odmení 8 % ročným výnosom

Investovanie je v súčasnosti riskantné. Mlynársky priemysel však prináša stabilný zisk z predvídateľného rastu dopytu a cien.

Investovanie do potravinárskych komodít, špeciálne pšenice a múky, ponúka vysoké zhodnotenie z dôvodu zvýšeného dopytu zapríčineného koronakrízou a aj dlhodobým rastom cien týchto strategických surovín. Investujte u nás už od 20 000 € a získajte istotu 8 % ročného zhodnotenia, ktoré vám bude navyše vyplácané kvartálne.

Sila kvality a tradície aj v 21. storočí

Naša spoločnosť Dobrý mlyn Šurany nadväzuje na 112-ročnú históriu Šurianskeho mlynu a skoro 200-ročnú históriu poctivej mlynárskej práce a partnerstiev s lokálnymi dodávateľmi v našom regióne. V našom mlyne sa vraciame k hodnotám starých dobrých mlynárov a prepájame ich s výdobytkami 21. storočia, aby mohli prežiť a aby sme ich mohli podať ďalej aj budúcim generáciám.

Vyrábame prémiovú slovenskú múku len z potravinárskej pšenice od slovenských farmárov tradičnými technikami mletia s využitím najmodernejších technológií v mlynárstve. Náš mlyn je automatizovaný a na jeho prevádzku stačí malý počet kompetentných zamestnancov. Nie sme závislí od množstva pracovných síl a nehrozia nám výpadky výroby. Zameriavame sa na kvalitu a našim zákazníkom dodávame múku, ktorá je vyladená presne na potreby ich prevádzky.

O budúcnosť sa nebojíme

V Dobrom mlyne Šurany však nie sme iba mlynári: komodity aj obchodujeme a uskladňujeme. Spolupracujeme so širokým portfóliom partnerov a vieme zabezpečiť potrebné množstvá kvalitnej a cenovo dostupnej mäkkej i tvrdej pšenice. Preto nám nehrozia ani výkyvy v kvalite vyrábanej múky.

Vsaďte na istotu poctivého slovenského produktu a využite trhové výhody investície do kľúčového potravinárskeho sektora. Viac informácií o nás a o možnosti dobrej investície nájdete na www.dobrainvesticia.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Ručné ovládanie auta – šanca pre vodičov s hendikepom

Niekedy sa človeku zmení život v jednej sekunde - nehoda či choroba ho dokážu obmedziť v pohybe či pripútať na invalidný vozík.

Paralympionička Veronika Vadovičová tiež využíva automobil s úpraveným ovládaním

A na týchto miestach ste už boli?

Košický kraj ponúka úžasné množstvo turistických pozoruhodností.

Konečne nažive

Zobudenie, znovuzrodenie sú pojmy, ktoré sa dnes často opakujú. Akoby všetci spali a žili v nejakej inej realite.

Znovuzrodenie, Konečně naživu