Nedeľa, 25. október, 2020 | Meniny má AurelKrížovkyKrížovky

Kniha kníh

„Biblia, klenotnica Božej múdrosti potrebuje kľúč , aby sa poklady mohli vybrať.“ (Rudolf Koštiaľ)

Kniha KníhKniha Kníh (Zdroj: pixabay.com)

Biblia je jednou z najpredávanejších a najprekladanejších kníh na sv ete. Odjakživa vzbudzovala obdiv a úctu. Táto jedinečná kniha je pre každého človeka výzvou.

Vo vašom novom kresťanskom internetovom kníhkupectve, Yzop.sk, si môžete vybrať z rozsiahlej ponuky niekoľkých verzii, druhov prekladov Biblie.

Biblia - evanjelický preklad Biblia - evanjelický preklad (zdroj: Yzop.sk)

Jednou z nich jeevanjelický preklad Biblie. Biblia je vo viacerých druhoch väzieb – koženej, pevnej, mäkkej, brožovanej a vo viacerých veľkostiach vo vydaní z roku 2015 určených na všetky príležitosti a do každej situácie, či už ako darček alebo pre vlastné spoznávanie, čítanie Písma Svätého.

Biblia - preklad prof. Roháčka Biblia - preklad prof. Roháčka (zdroj: Yzop.sk)

Okrem evanjelického prekladu sa nachádza v ponuke ajSvätá Biblia v preklade profesora Jozefa Roháčka vo vydaní z roku 2017. Túto Bibliu máme v dvoch vyhotoveniach, v štandardnom formáte v mäkkej čiernej väzbe so striebornými písmenami a vo vreckovom formáte s obálkou vo viacerých farbách . Preklad je podľa pôvodného 2. revidovaného vydania z roku 1969.

Biblia - slovenský ekumenický preklad Biblia - slovenský ekumenický preklad (zdroj: Yzop.sk)

Okrem týchto dvoch prekladov Biblií máme ajBibliu v slovenskom ekumenickom preklade. Rovnako je v dvoch prevedeniach a to vo vreckovom formáte v mäkkej brožovanej väzbe sivej farby a v štandardnom formáte v pevnej koženej väzbe.

Zahraničná literatúra, Biblie Zahraničná literatúra, Biblie (zdroj: Yzop.sk)

V rámci cudzojazyčnej literatúry sa nachádzajú v našom eshope aj Biblie v nemeckom a anglickom jazyku. V nemeckom jazyku sú dveBiblie obe preklady od Martina Luthera, v pevných kožených darčekových väzbách so zlatým gravírovaním a drevorytinami od Juliusa Schnorra von Carolsfelda. Jedna v modrej a druhá v červenej farbe. V anglickom jazyku máme cestovnú verziu ESV Biblie.

Záleží nám na obsahu, a preto sa snažíme rozširovať našu ponuku o literatúru, ktorá dokáže spájať kresťanov. A nielen ich. Chceme spájať všetkých úprimne veriacich, ktorým záleží na tom čo čítajú. Všetko čo potrebujete vedieť o vašom kresťanskom internetovom kníhkupectve, nájdete na našich stránkachYzop.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Kvalitné sporenie si dokážete vybaviť z pohodlia domova

Kvalitné sporenie je to najmenej, čo pre zhodnotenie svojich úspor môžete urobiť. Sporiaci účet si dokážete vybaviť cez internet.

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.