Nedeľa, 25. október, 2020 | Meniny má AurelKrížovkyKrížovky

Vďaka týmto 4 tipom bude váš domáci internet bezchybný

Problém s pripojením? Na nový internet môžete získať až 100 eur

V posledných mesiacoch sa naplno ukázalo, aké dôležité je spoľahlivé internetové pripojenie. Keď všetko funguje podľa predstáv, deti môžu pozerať TV v HD kvalite a vaša polovička variť podľa receptu Jamieho Olivera na YouTube, kým v pracovni prebieha dôležitý konferenčný hovor. Ak to u vás doma nefunguje, tak možno práve vďaka týmto tipom dostanete svoj domáci internet pod kontrolu.

1) Potrebujete lepší Wi-Fi signál v domácnosti?
Musíte pracovať, no všetky miestnosti, kde dosiahne domáca wifina, sú obsadené? A čo tak pracovať na terase či v záhrade? Jednoducho si zaobstarajte Wi-Fi zosilňovač od Orangeu a signál budete mať v každom kúte domácnosti – všade tam, kde ho potrebujete. A ostatní členovia sa o vašu pracovňu v tieni stromov ešte aj pobijú.

2) Ostať pripojený, keď ostanete bez internetu?
Súrne sa potrebujete pripojiť na konferenčný hovor, no váš pevný internet má práve poruchu? Ak máte aktívnu službu Záložný internet v Orangei, máte ako náhradu bezplatne k dispozícii 10 GB mobilných dát, a tak sa môžete bez problémov pripojiť.

3) Kedy je najlepší čas kúpiť domov nový pevný internet?
Teraz, lebo vám naň prispejú. Či už sa chystáte na dovolenku alebo na nákupy, určite poteší každé euro k dobru. Orange svojim zákazníkom ponúka aj 100 eur. Dostanete ich formou kreditu na zákaznícky účet, aby ste mohli mať kvalitný pevný internet. Každý mesiac sa vám potom z účtu bude odpisovať po 5 € na platbu za internet. Sto eur takto môžu dostať všetci zákazníci, ktorí si k hlasovému paušálu zoberú na 24 mesiacov aj pevný internet.

4) Aké internetové pripojenie je pre vás najvhodnejšie?
V paneláku, dome, meste či na dedine, skrátka takmer kdekoľvek dnes už máte na výber aj pevný internet. Orange ho poskytuje na 90-tich % územia Slovenska. Na výber máte optiku, DSL aj 4G internet. Nemusíte byť ale žiadny odborník na technológie, stačí vedieť, čo od internetu potrebujete a v Orangei vám poradia, aký je pre vás na vašej adrese ten najlepší. Alebo na to použite inteligentného sprievodcu.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Kvalitné sporenie si dokážete vybaviť z pohodlia domova

Kvalitné sporenie je to najmenej, čo pre zhodnotenie svojich úspor môžete urobiť. Sporiaci účet si dokážete vybaviť cez internet.

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.