Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Young Yachter - svieža morská slovenská značka

Young Yachter je mladá slovenská lifestylová značka, ktorá ponúka obuv, oblečenie a doplnky pre celú rodinu v námorníckom štýle.

Rodina

Poznávajúcim znakom našej značky je obuv a oblečenie pre celú rodinu v námorníckom štýle. Za trendy považujeme rovnaké oblečenie pre všetkých členov rodiny. Našim mottom je: „Patríme k sebe“. Young Yachter ponúka kolekcie: Rodina, Otec a Syn, Mama a Dcéra. Ako jedna z mála značiek vo svete ponúkame rovnakú obuv pre deti aj dospelých.

V našich kolekciách sa nesnažíme prioritne robiť to isté oblečenie pre každého člena rodiny, ale navrhujeme ich tak, aby pri ich spoločnom nosení bolo jasné, že „patria k sebe“. Dizajnérka našej letnej kolekcie, slovenská módna návrhárka Mária Štraneková veľmi vkusne a vhodne skĺbila rodinu a more do jedného celku. Zjednocujúcim prvkom je modrý pásik a naša autorská modrá vlnka, ktorá sa ako prvok objavuje na dámskom, pánskom aj detskom oblečení. Medzi najobľúbenejšie prvky z letnej kolekcie patria rovnaké plavky a krátke nohavice pre Otca a Syna. K nim ladia letné šaty pre Mamu a Dcéru. Vyhľadávaným sú biele tričká s krátkym rukávom a so zjednocujúcim prvkom vrecka v prevedení modrej vlnky.

Deti

Príprava lifestylovej značky Young Yachter trvala približne 18 mesiacov a od jej uvedenia koncom júna tohto roka sa teší veľkej popularite. Medzi deťmi sa stala prvou voľbou kvôli celodennému pohodliu. Detské tenisky sú trendové, zvonka pevné a z vnútra pôsobia ako „papuče“. Dbajú na správny vývoj detskej klenby, pričom sú vyrobené výlučne z materiálov určených na dotyk s detskou pokožkou. Ako jedna z mála firiem ponúkame detské celokožené tenisky. Detské oblečenie sme navrhovali tak, aby pôsobilo strihovo „šmrncovne“ a detičky v ňom vyzerali skvele. Pri strihoch je na prvom mieste pohodlie a funkčnosť oblečenia.

TOP Kvalita

Pri výrobe každého jedného kusu oblečenia dbáme na pohodlie a kvalitu. Ako jedna z mála firiem vyrábame detské celokožené tenisky s vysokokvalitnými topánkovými vložkami pre správny a zdravý vývoj detskej klenby. Osobitne záležať sme si dali pri výrobe detských teplákov a mikín, ktoré sú z našej kvalitnej bavlny, ľahko sa obliekajú a deťom zabezpečujú pohodlné nosenie počas celého dňa. Pri vývoji neprefúkavého a vodeodolného detského oblečenia sme kládli dôraz na kvalitu a funkčnosť. Štýlový dizajn detskej kolekcie je navrhnutý v námorníckom štýle. U chlapcov prevládajú odtiene modrej a u dievčat odtiene červenej a ružovej.

Dospelí

Každý jeden produkt značky Young Yachter je ručne vyrobený u nás na Slovensku. Pri výrobe používame buď vlastné materiály alebo ich dovážame zo západnej Európy od dodávateľov, s ktorými spolupracujú renomované odevné domy. Filozofiou značky je udržateľnosť a ekológia. Ponúkame široké spektrum celokožených nízkych alebo vysokých tenisiek.

Hitom tohto leta sú naše látkové členkové tenisky, či už v sviežej tyrkysovej farbe alebo v prevedení s režným plátnom. Naša obuv je ľahká a pohodlná, vhodná na celodenné nosenie. Dámy a pánov určite potešia štýlové espadrilky, ktoré sa hodia nielen ako celodenná obuv, ale aj ako obuv vychádzková. Všetky farebné odtiene sa skvele kombinujú k oblečeniu. Zaujímavým prvkom je, že si ako pár môžete dopriať rovnaké espadrilky alebo členkové tenisky pre muža a ženu. Našu letnú kolekciu vhodne dopĺňajú obľúbené strihy dámskych šiat a pánskych krátkych nohavíc. Letnej kolekcii dominujú ľahké a vzdušné bavlnené materiály s čistým dizajnom.

Letný hit

Zákazníci si za svoj letný hit zvolili členkové tenisky z ražného plátna, pánske a chlapčenské krátke nohavice s tričkom a dámske a dievčenské šaty s červeným pásikom.

Akcia

Začiatkom augusta sme si pre Vás pripravili výpredaj letnej kolekcie – letných tenisiek, espadriliek a členkových tenisiek, ktoré sú teraz za mimoriadnu zľavnenú cenu. Môžete si tak za vynikajúcu cenu kúpiť ručne vyrábanú obuv, ktorá vo svojej triede patrí k najpohodlnejšej. Keďže leto sa len teraz prehuplo do svojej druhej polovice, máte ešte dostatok času využiť naše kvalitné a štýlové tenisky, či espadrilky.

Ekológia

Našou každodennou činnosťou sa snažíme nezaťažovať našu planétu. V maximálnej možnej miere používame také materiály, ktoré sú priateľské k životnému prostrediu. Nepoužívame žiadne lacné alebo závadné umelé materiály. Väčšina z nich má organický pôvod. Pri výrobe minimalizujeme množstvo odpadu a spolupracujeme s takými firmami, ktoré zdieľajú rovnaké hodnoty.

Každou ďalšou kolekciou sa viac a viac chceme priblížiť k ekológii a udržateľnosti životného prostredia. Do našich výrobkov zapracovávame stále ekologicky inovatívnejšie procesy a materiály. Každý jeden člen nášho kolektívu rozmýšľa a koná práve v duchu našej eko-filozofie. O všetkom novom nielen v oblasti inovácií, ale aj samotného vývoja a prípravy ďalších kolekcií Vás budeme pravidelne informovať.

Pripravujeme

V týchto dňoch testujeme vzorky jesennej a zimnej kolekcie, v ktorej sa sústredime na neprefúkavé a nepremokavé oblečenie a rovnako aj obuv. Zvláštnosťou bude samostatná časť ECO kolekcie, kde chceme na Slovensko priniesť inovatívne prvky, napríklad podrážky z recyklovaných počítačových klávesníc.

Našu novú kolekciu predstavíme verejnosti koncom septembra. Veľmi nás teší aj narastajúci počet zákazníkov zo zahraničia, pre ktorých sa z hľadiska kvality a ceny stávame žiadanými, preto od Nového roka uvažujeme o expanzii na zahraničné trhy. V októbri navyše pripravujeme otvorenie novej prevádzky v Nitre.

Váš tím Young Yachter.

Všetky podstatné informácie o našej značke nájdete:

eshop: www.youngyachter.com ; instagram: youngyachter ; facebook: Young Yachter

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Počas pandémie je dôležité aj správne kúrenie

Chladné jesenné dni a hrozba infekcie nás zaháňajú dovnútra, kde by malo byť teplo a bezpečne.

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.