Piatok, 23. október, 2020 | Meniny má AlojziaKrížovkyKrížovky

V zdravom tele zdravý duch

Sedavá robota, málo pohybu, obezita sú fenoménmi modernej doby, ktorá ľudí pripútala ku kancelárskym stoličkám.

V zdravom tele zdravý duchV zdravom tele zdravý duch (Zdroj: pixabay.com)

Technika a jej zľahčovanie nášho života z nás robí pohodlných ľudí, bez pohybu a zdravého stravovania. Avšak prišla doba, ktorá prináša nové životné štýly, ktorých je základom zdravé telo.
Ľudia sa viacej starajú o svoje zdravie, viacej športujú a viacej sa pohybujú a tomu prispôsobujú celý svoj život.

Základom zdravého životného štýlu je aj zmena stravovania. Už starí Gréci sa riadili pravidlom v zdravom tele zdravý duch. Preto sme do našej ponuky okrem kníh pre dušu zaradili aj tituly, ktoré pomôžu telu. V ponuke internetového kresťanského kníhkupectva, yzop.sk nájdete knihy pre zdravé stravovanie.

Výnimočná kuchárka - Vlaďka Čobrdová Výnimočná kuchárka - Vlaďka Čobrdová (zdroj: Yzop.sk)

Vlaďka Čobrdová napísala knihu Výnimočná kuchárka, ktorá obsahuje 135+ receptov pre zdravie a skvelý pocit. Autorka je wellness ambasádorkou pre sieť austrálskych supermarketov so zdravou stravou. Mnohé recepty vymyslela sama, sú overené časom a spokojnými zákazníkmi v celej Austrálii. Kuchárka je výnimočná tým, že pre mnohé recepty bola základom slovenská kuchyňa. Hlavnou myšlienkou knihy je, že v jedení a ani v živote sa vôbec netreba obmedzovať. Autorka hľadá rovnováhu, vychutnanie si dobrého a zdravého jedla.

HIT je zdravo žiť - Patrícia Molnárová Turiničová HIT je zdravo žiť - Patrícia Molnárová Turiničová (zdroj: yzop.sk)

Veľa ľudí má v dnešnej dobe intoleranciu na rôzne potraviny. S rovnakým problémom bojuje počas svojho života aj Patrícia Molnárová Turiničová. Vo svojej knihe HIT je zdravo žiť popisuje svoje skúsenosti a boj s intoleranciou pomocou svojich skúseností v kuchyni. V knihe nájdete 83 nízkohistamínových receptov a cenné rady zo života histaminičky.

Na začiatku svojej knihy predstavuje celú problematiku histamínovej intolerancie - HIT. Dozviete sa o tejto problematike všetko dôležité. V nasledujúcej časti predstavuje praktické rady ako je možné nahradiť alternatívami bežné používané potraviny. Autorka postupne ponúka recepty na všetky druhy jedál od raňajok, pečiva, nátierok, polievok cez hlavné jedlá, dezerty až po sladké pečenie, drobné pečivo a nápoje. „Nájdete tu rôzne recepty, ako si spestriť podľa radového alergika nudný jedálniček. Navyše to nie sú len recepty pre ľudí s touto intoleranciou, ale aj pre každého, kto sa chce stravovať o čosi zdravšie.“

V našej ponuke nájdete nie len liek pre vašu dušu, ale aj pre vaše telo. Kresťanské internetové kníhkupectvo, yzop.sk v sebe skrýva vždy niečo viac… Obsahovo zdravé a potrebné.
Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook - @eshopyzop.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

O levočský „nanozázrak“ sa zaujíma európsky trh

Helske vyrába na Spiši stopercentný slovenský produkt.