Sobota, 31. október, 2020 | Meniny má AurelaKrížovkyKrížovky

Schodolez pre hendikepovaných

Schodolez je ideálnou pomôckou pre imobilných na prekonávanie schodov.

Pásový schodolez s vozičkáromPásový schodolez s vozičkárom (Zdroj: ARES)

Ste na invalidnom vozíku a radi by ste zdolávali prekážky, ktoré sú vám kladené do cesty? Schodolez je jedným z riešení, ktoré vám umožní jednoducho prekonávať architektonické bariéry. Schodolezy pre každé schodisko ponúkame s predĺženou zárukou za najnižšie ceny.

Pásový schodolez pri preprave invalidného vozíka po schodisku Pásový schodolez pri preprave invalidného vozíka po schodisku (zdroj: ARES)

Načítavam video...
Priateľná cena schodolezu Priateľná cena schodolezu (zdroj: ARES)
Pásové schodolezy pre invalidov sú absolútne bezpečné a stabilné na schodoch Pásové schodolezy pre invalidov sú absolútne bezpečné a stabilné na schodoch (zdroj: ARES)
Kolieskový schodolez pre imobilných Kolieskový schodolez pre imobilných (zdroj: ARES)
Samoobslužný schodolez pre ZŤP Samoobslužný schodolez pre ZŤP (zdroj: ARES)

Na schodolez je možné získať príspevok z Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny až do 95% ceny. Ak je pre vás vybavovanie náročné, firma ARES pomáha pri získaní príspevku aj potrebnej dokumentácie. Obráťte sa na nás na našom bezplatnom telefónnom čísle 0800 150 339 alebo na ares@ares.sk. Viac informácií nájdete na www.prekonajmespolubariery.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Moringa a Ginkgo - pomocníci z prírody

Téma posilňovania zdravia je v dnešnej dobe veľmi populárna. Avšak, dosiahnutie perfektného zdravia vôbec nemusí byť tak náročné.

Pracujete? Vaše odvody zachraňujú podvýživené zdravotníctvo

Platíte odvody a dúfate, že ak ochoriete, zaplatia vám potrebnú liečbu? Pandémia a zlý návrh štátneho rozpočtu môžu veľa zmeniť.

1,6 milióna stavených na Trumpa! Kto bude mať pravdu?

Komunita alebo Bookmakeri?