Utorok, 26. január, 2021 | Meniny má TamaraKrížovkyKrížovky

Šikmá schodisková plošina pre vozičkárov

Schodisková plošina je tou najlepšou voľbou pri zdolávaní architektonických prekážok pre imobilných.

Šikmá schodisková plošina Šikmá schodisková plošina (Zdroj: ARES)

Schodisková plošina pre imobilné osoby je moderné bezbariérové zdvíhacie zariadenie vyznačujúce sa príjemným dizajnom, vďaka ktorému pôsobí na schodisku veľmi diskrétne a nenápadne. Inštalácia schodiskovej plošiny je možná v interiéri, aj v exteriéri.

Zdvíhací výťah pre ZŤP Zdvíhací výťah pre ZŤP (zdroj: ARES)
Načítavam video...

Výhodná cena plošiny Výhodná cena plošiny (zdroj: ARES)
Spokojný klient na svojej schodiskovej plošine Spokojný klient na svojej schodiskovej plošine (zdroj: ARES)
Zdvíhacie zariadenie pre vozičkárov do domu Zdvíhacie zariadenie pre vozičkárov do domu (zdroj: ARES)
Výťah do domu Výťah do domu (zdroj: ARES)

Na šikmú schodiskovú plošinu pre vozičkárov je možné získať príspevok z Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny až do 95% ceny. Ak je pre vás vybavovanie náročné, firma ARES pomáha pri získaní príspevku aj potrebnej dokumentácie. Obráťte sa na nás na našom bezplatnom telefónnom čísle 0800 150 339 alebo na ares@ares.sk. Viac informácií nájdete na www.prekonajmespolubariery.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

​​​​​​​Prečítajte si úspešný príbeh najväčšieho výrobného podniku v Trebišove.

1 h

Byť fit nielen v januári. Spoločnosť BILLA v novom e-booku radí zákazníkom, ako sa stravovať zdravo po celý rok.

10 h

V roku 2020 stúpol záujem o rizikové životné poistenie o takmer tretinu