Štvrtok, 22. október, 2020 | Meniny má SergejKrížovkyKrížovky

Nájazdové rampy pre vozičkárov

Prenosné či pevné nájazdové rampy pre imobilných sú efektívne riešenie prekonávania schodov a prejazd vozičkára cez nízku bariéru.

Nájazdové rampy pre vozičkárov môžu byť použité na mnohých miestach a pre rôzne úrovne prevýšenia. Keďže nájazdové rampy (lyžiny) sú teleskopické a dajú sa zasúvať do seba, po zložení zaberajú málo miesta a ľahko sa prenášajú. Roštové rampy pre imobilných sa vyznačujú veľkou prispôsobivosťou, jednoduchou konštrukciou a kvalitným spracovaním. Vďaka týmto vlastnostiam je zaručená vysoká úžitková hodnota výrobku.

Prenosná sklopná nájazdová rampa Prenosná sklopná nájazdová rampa (zdroj: ARES)
Prenosné nájazdové ližiny pre imobilných Prenosné nájazdové ližiny pre imobilných (zdroj: ARES)
Nájazdová roštová rampa pre osoby s obmedzením pohybu Nájazdová roštová rampa pre osoby s obmedzením pohybu (zdroj: ARES)
Roštové rampy pre hendikepovaných a seniorov Roštové rampy pre hendikepovaných a seniorov (zdroj: ARES)
Nájazdové rampy pre ZŤP Nájazdové rampy pre ZŤP (zdroj: ARES)
Bezbariérová rampa pre vozičkárov Bezbariérová rampa pre vozičkárov (zdroj: ARES)

Na nájazdové rampy pre vozičkárov je možné získať príspevok z Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny až do 95% ceny. Ak je pre vás vybavovanie náročné, firma ARES pomáha pri získaní príspevku aj potrebnej dokumentácie. Obráťte sa na nás na našom bezplatnom telefónnom čísle 0800 150 339 alebo na ares@ares.sk. Viac informácií nájdete na www.prekonajmespolubariery.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Zlaďte vaše šperky s jeseňou

Inšpirujte sa jeseňou! Siahnite po šperkoch v zlatých odtieňoch pripomínajúcich jesennú prírodu alebo sa ozdobte padajúcim lístím.

Nové laboratórium ekonomického experimentálneho výskumu na EUBA

Národohospodárska fakulta EU v Bratislave otvára nové výskumné pracovisko, ktoré je v slovenských podmienkach výnimočné.

Nové laboratórium ekonomického experimentálneho výskumu na NHF EU v Bratislave

5 vecí, ktoré definujú prémiové bývanie

Lukratívna lokalita je nepochybne dôležitá indícia prémiovej kvality bývania, ale adresa úspechu by toho mala ponúknuť viac.