Nedeľa, 17. január, 2021 | Meniny má NatašaKrížovkyKrížovky

Stropný zdvihák pre imobilných

Stropný zdvihák je multifunkčné zdvíhacie zariadenie na prepravu a nácvik chôdze imobilných osôb či pacientov v nemocnici.

Presun človeka z vozíka na posteľ pomocou Stropného zdviháka | ARESPresun človeka z vozíka na posteľ pomocou Stropného zdviháka | ARES

Je pre vás problém dostať sa do vane, sprchy či z postele na vozík? Máme pre vás technické riešenie v podobe stropného zdviháka. Odteraz môže byť presun pohybovo obmedzenej osoby pohodlný ako nikdy predtým. Stropný zdvihák je najvhodnejší spôsob ako zlepšiť život osoby so zdravotným postihnutím a jej rodiny. Jedná sa o diskrétne a pohodlné prepravovanie osôb bez pomoci vozíka či na rehabilitáciu a nácvik chôdze.

Stropný zdvihák pre imobilných Stropný zdvihák pre imobilných (zdroj: ARES)
Načítavam video...

Stropný zdvihák na cvičenie a rehabilitáciu Stropný zdvihák na cvičenie a rehabilitáciu (zdroj: ARES)
Stropný zdvihák pre seniorov Stropný zdvihák pre seniorov (zdroj: ARES)
Stropný zdvihák na presun telesne hendikepovaných Stropný zdvihák na presun telesne hendikepovaných (zdroj: ARES)
Stropný zdvihák pre vozičkára Stropný zdvihák pre vozičkára (zdroj: ARES)

Na stropný zdvihák je možné získať príspevok z Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny až do 95% ceny. Ak je pre vás vybavovanie náročné, firma ARES pomáha pri získaní príspevku aj potrebnej dokumentácie. Obráťte sa na nás na našom bezplatnom telefónnom čísle 0800 150 339 alebo na ares@ares.sk. Viac informácií nájdete na www.prekonajmespolubariery.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.