Streda, 21. október, 2020 | Meniny má UršuľaKrížovkyKrížovky

Stropný zdvihák pre imobilných

Stropný zdvihák je multifunkčné zdvíhacie zariadenie na prepravu a nácvik chôdze imobilných osôb či pacientov v nemocnici.

Presun človeka z vozíka na posteľ pomocou Stropného zdviháka | ARESPresun človeka z vozíka na posteľ pomocou Stropného zdviháka | ARES

Je pre vás problém dostať sa do vane, sprchy či z postele na vozík? Máme pre vás technické riešenie v podobe stropného zdviháka. Odteraz môže byť presun pohybovo obmedzenej osoby pohodlný ako nikdy predtým. Stropný zdvihák je najvhodnejší spôsob ako zlepšiť život osoby so zdravotným postihnutím a jej rodiny. Jedná sa o diskrétne a pohodlné prepravovanie osôb bez pomoci vozíka či na rehabilitáciu a nácvik chôdze.

Stropný zdvihák pre imobilných Stropný zdvihák pre imobilných (zdroj: ARES)
Načítavam video...

Stropný zdvihák na cvičenie a rehabilitáciu Stropný zdvihák na cvičenie a rehabilitáciu (zdroj: ARES)
Stropný zdvihák pre seniorov Stropný zdvihák pre seniorov (zdroj: ARES)
Stropný zdvihák na presun telesne hendikepovaných Stropný zdvihák na presun telesne hendikepovaných (zdroj: ARES)
Stropný zdvihák pre vozičkára Stropný zdvihák pre vozičkára (zdroj: ARES)

Na stropný zdvihák je možné získať príspevok z Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny až do 95% ceny. Ak je pre vás vybavovanie náročné, firma ARES pomáha pri získaní príspevku aj potrebnej dokumentácie. Obráťte sa na nás na našom bezplatnom telefónnom čísle 0800 150 339 alebo na ares@ares.sk. Viac informácií nájdete na www.prekonajmespolubariery.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Vitajte v postapokalyptickom svete

Akú máte víziu, keď si predstavíte svet o 100-200 rokov?

NAŽIVO: Čo čaká ekonomiku? Sledujte #akonato konferenciu

Práve sa koná najväčšie biznis podujatie jesene. Na konferencii #akonato od Slovenskej sporiteľne debatujú významné osobnosti.

NAŽIVO: Ako na koronu reagujú úspešné firmy? Sledujte #akonato