Sobota, 31. október, 2020 | Meniny má AurelaKrížovkyKrížovky

Zvislé zdvíhacie zariadenia pre vozičkárov

Zvislé zdvíhacie plošiny či výťahy pre imobilných sú komplexným bezbariérovým riešením v interiéri aj exteriéri.

Zvislá zdvíhacia plošina pre ZŤP | ARESZvislá zdvíhacia plošina pre ZŤP | ARES

Zvislé zdvíhacie plošiny sú ideálnym riešením v prípadoch, kedy použitie nájazdových rámp nie je možné a inštalácia schodiskovej plošiny nie je adekvátna prevýšeniu. Zvislá zdvíhacia plošina poskytuje aj z finančného hľadiska prijateľné riešenie tohto problému. Tieto domáce výťahy sú určené na dopravu seniorov a osôb so zníženou pohyblivosťou.

Zvislá zdvíhacia plošina pre ZŤP Zvislá zdvíhacia plošina pre ZŤP (zdroj: ARES)
Načítavam video...
Domáci výťah pre vozičkárov Domáci výťah pre vozičkárov (zdroj: ARES)
Plošina s kolmým zdvihom pre imobilných Plošina s kolmým zdvihom pre imobilných (zdroj: ARES)
Zvislá zdvíhacia plošina do domu Zvislá zdvíhacia plošina do domu (zdroj: ARES)
Zvislá zdvíhacia plošina pre verejné budovy Zvislá zdvíhacia plošina pre verejné budovy (zdroj: ARES)

Na zvislú zdvíhaciu plošinu je možné získať príspevok z Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny až do 95% ceny. Ak je pre vás vybavovanie náročné, firma ARES pomáha pri získaní príspevku aj potrebnej dokumentácie. Obráťte sa na nás na našom bezplatnom telefónnom čísle 0800 150 339 alebo na ares@ares.sk. Viac informácií nájdete na www.prekonajmespolubariery.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Moringa a Ginkgo - pomocníci z prírody

Téma posilňovania zdravia je v dnešnej dobe veľmi populárna. Avšak, dosiahnutie perfektného zdravia vôbec nemusí byť tak náročné.

Pracujete? Vaše odvody zachraňujú podvýživené zdravotníctvo

Platíte odvody a dúfate, že ak ochoriete, zaplatia vám potrebnú liečbu? Pandémia a zlý návrh štátneho rozpočtu môžu veľa zmeniť.

1,6 milióna stavených na Trumpa! Kto bude mať pravdu?

Komunita alebo Bookmakeri?