Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Prehľad najpopulárnejších typov pánskych búnd

V premenlivom počasí je nevyhnutné vrstviť oblečenie, ak sa chcete cítiť dobre.

Ako vrchnú vrstvu si môžete vybrať z rôznych druhov pánskych búnd. Niektoré sú stálicami v pánskych šatníkoch a dlhodobo nevychádzajú z módy. Viete, aké by vám nemali chýbať?

Rifľová bunda je kráľovná pánskych neformálnych šatníkov
Denimová bunda je obľúbený kus oblečenia na akúkoľvek neformálnu príležitosť. Zvyčajne po nej siahame počas bežných dní, keď ešte nie je príliš chladno, ale už začíname cítiť potrebu obliecť si niečo navrch.

Populárna je preto, lebo je odolná, veľmi pohodlná, vynikajúco sa kombinuje a aj vrství, ak sa jej nechcete vzdať ani v sychravejších dňoch. Je veľmi tvárnym kúskom v šatníku: dokonca aj s rifľami vyzerá výborne, ak si oblečiete inú farbu alebo odtieň nohavíc a bundy. Svetlomodrá džínsová bunda s bielym tričkom a tmavomodrými alebo čiernymi riflami nikdy nie je krokom vedľa. Ak si k rifľovej bunde oblečiete chinos nohavice, budete vyzerať skvelo.

Bombera je módny chameleón
Ďalšou univerzálnou položkou v pánskych skriniach je bombera. Charakterizuje ju krátky strih, lemovaný golier, pás a rukávy. Existuje obrovské kvantum dizajnov bomber búnd, no dá sa povedať, že čím jednoduchší typ si vyberiete, tým väčšie možnosti štylizácie vám ponúka, hlavne ak máte naponáhlo, neviete, čo rýchlo na seba, ale chcete zanechať očarujúci dojem.

Na neformálne udalosti si na tričko oblečte bomberu, k nej rifle a tenisky a ste pripravení. Budete prekvapení, že ju môžete nosiť aj s teplákmi a tričkom s potlačou. Impresiu elegantného džentlmena dosiahnete, ak si ku kvalitnej košeli a nohaviciam oblečiete minimalistickú bomberu. Dajte si záležať na tom, aby jednotlivé časti outfitu spolu dokonale ladili farebne i materiálovo a nadčasový outfit aj na formálnejšie príležitosti je na svete.

Kožená bunda nie je len pre rockerov
Už od nepamäti sú kožené a koženkové pánske bundy klasickou súčasťou oblečenia. Obľube sa tešia kvôli spoľahlivej ochrane pred vetrom, odolnosti a variabilite. Okrem toho vedia na počkanie vykúzliť drsnejší, mužný vzhľad.

Čierna kožená bunda asymetrického strihu ozdobená zipsami, biele tričko a modré rifle sú zárukou oslnivého štýlu. Rockový outfit s ľahkosťou dosiahnete, ak si k nej vezmete tričko s potlačou, roztrhané rifle a pohodlné tenisky. Aj k svetru alebo roláku a tmavým nohaviciam vyzerá fantasticky.

Bunda s kapucňou alebo parka
Praktický, všestranný a moderný kúsok, absolútne nevyhnutný pre každého. Z množstva dostupných štýlov si určite nebudete mať problém vybrať tú svoju, ktorá vás zachráni pred neočakávaným dažďom alebo prudkým vetrom.

Či už dáte prednosť klasickej dĺžke, prešívanej verzii alebo teplejšej dlhšej parke s kožušinovou kapucňou, ideálnej do naozaj chladného počasia, je len na vašich preferenciách. Parky sú skvelé na zaujímavé vrstvenie.

Keď budete hľadať kvalitnú pánsku bundu za príjemnú cenu, neobíďte Bolf. Prezrite si najnovšiu kolekciu, sme si istí, že vám niečo padne do oka.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Počas pandémie je dôležité aj správne kúrenie

Chladné jesenné dni a hrozba infekcie nás zaháňajú dovnútra, kde by malo byť teplo a bezpečne.

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.