Piatok, 30. október, 2020 | Meniny má Simon, SimonaKrížovkyKrížovky

Mobilný zdvihák pre pacienta

Mobilný zdvihák pre pacienta je ideálne riešenie na premiestňovanie človeka na vozíku do postele, na sedačku alebo do vane.

Mobilný zdvihák pre pacienta | ARESMobilný zdvihák pre pacienta | ARES

Mobilný zdvihák je primárne určený pre osoby, ktoré nie sú schopné samostatnej opory pri presúvaní a takisto pre ľudí, ktorí sú závislé od opatery iných osôb, prípadne pre pacientov pripútaných na lôžko. Jeho rozmery umožňujú bezproblémový pohyb a ľahkú obsluhu.

Mobilný zdvihák pre pacienta Mobilný zdvihák pre pacienta (zdroj: ARES)
Načítavam video...
Mobilný zdvihák Mobilný zdvihák (zdroj: ARES)

Na stoličkový výťah je možné získať príspevok z Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny až do 95% ceny. Ak je pre vás vybavovanie náročné, firma ARES pomáha pri získaní príspevku aj potrebnej dokumentácie. Obráťte sa na nás na našom bezplatnom telefónnom čísle 0800 150 339 alebo na ares@ares.sk. Viac informácií nájdete na www.prekonajmespolubariery.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Koronakríza: Pomoc našej banky počas pandémie ocenili vo svete

Prestížny magazín Global Finance hodnotil banky za pomoc počas pandémie. Cenu za líderstvo v kríze získala Slovenská sporiteľňa.

Magazín SME Ženy už v predaji

Novembrové vydanie nájdete v stánkoch od 29. októbra 2020

SPS ukončí rok miliónovými investíciami

Takmer sedem miliónov eur predstavuje tohoročný kumulatívny objem investícií spoločnosti Slovak Parcel Service.