Nedeľa, 17. január, 2021 | Meniny má NatašaKrížovkyKrížovky

Zdvíhacia stolička pre seniorov

Každý deň padajú na zem tisíce ľudí, ktorí potrebujú pomoc druhých nato, aby sa opäť postavili na nohy.

Zdvíhacia stoličkaZdvíhacia stolička (Zdroj: ARES)

Zdvíhacia stolička Raizer je jedinečné riešenie, ktoré pomôže klientovi sa postaviť. Jeden asistent môže ovládať Raizer a pomôcť ležiacej osobe vstať opäť na nohy. Pritom obsluhujúca osoba pri obsluhe tohto zariadenia nemusí vynakladať žiadnou veľkú silu. To prináša minimálne riziká pre obsluhujúcu osobu a chráni ju pred preťažením. Asistent zloží Raizer podľa manuálu a potom ho môže ovládať iba pomocou jednej ruky.

Zdvíhacia stolička pre seniorov Zdvíhacia stolička pre seniorov (zdroj: ARES)
Načítavam video...
Zdvíhacia stolička Zdvíhacia stolička (zdroj: ARES)
Zdvíhacia stolička Raizer Zdvíhacia stolička Raizer (zdroj: ARES)
Zdvíhacia stolička pre seniorov Zdvíhacia stolička pre seniorov (zdroj: ARES)

Na zdvíhaciu stolicku je možné získať príspevok z Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny až do 95% ceny. Ak je pre vás vybavovanie náročné, firma ARES pomáha pri získaní príspevku aj potrebnej dokumentácie. Obráťte sa na nás na našom bezplatnom telefónnom čísle 0800 150 339 alebo na ares@ares.sk. Viac informácií nájdete na www.prekonajmespolubariery.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.