Štvrtok, 21. január, 2021 | Meniny má VincentKrížovkyKrížovky

Presadacie zariadenie pre vozičkára

Zdvihák do auta je jednoduchý pomocník pri nástupe a výstupe imobilného do akékoľvek automobilového vozidla.

Presadacie zariadenie pre vozičkára do automobiluPresadacie zariadenie pre vozičkára do automobilu (Zdroj: ARES)

Zdvihák do auta je nenápadný pomocník, ktorý umožňuje presadnutie hendikepovaným osobám z invalidného vozíka do automobilu a späť.

Vďaka tomuto zariadeniu dokáže presadiť hendikepovaného i fyzicky slabá obsluha. Zdvih hore/dole je zabezpečený pomocou elektromotora umiestneného na žeriave.

Zdvihák do auta Zdvihák do auta (zdroj: ARES)
Načítavam video...
Presadacie zariadenie pre imobilného Presadacie zariadenie pre imobilného (zdroj: ARES)

Na presadacie zariadenie je možné získať príspevok z Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny až do 95% ceny. Ak je pre vás vybavovanie náročné, firma ARES pomáha pri získaní príspevku aj potrebnej dokumentácie. Obráťte sa na nás na našom bezplatnom telefónnom čísle 0800 150 339 alebo na ares@ares.sk. Viac informácií nájdete na www.upravyautomobilov.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Koronavírus na jar doslova ochromil celý svet a po prvotnom šoku sa všetci snažili čo najskôr spamätať.

4 h

To, čo sa ešte pred rokom mohlo zdať ako scéna zo sci-fi, je dnes realitou.

13 h

Aktuálna situácia môže viesť k demotivácii aj prokrastinácii v práci. Čo robiť, aby sa to nestalo vám alebo vašim zamestnancom?

21 h