Sobota, 31. október, 2020 | Meniny má AurelaKrížovkyKrížovky

Veľký úspech slovenskej kávy v medzinárodnej súťaži Great Taste

Modranská pražiareň Ebenica získala prestížne ocenenia so všetkými štyrmi prihlásenými kávami a prekonala úspech z minulého roka.

Aj na Slovensku dokážeme pražiť prémiovú kávu svetovej úrovne. Dôkazom je pražiareň EBENICA COFFEE, ktorá pravidelne boduje v renomovaných medzinárodných súťažiach a jej kávu oceňuje tak široká verejnosť, ako aj odborné poroty zložené z kávových expertov z celého sveta. Najnovšie v súťaži Great Taste Awards 2020 vo Veľkej Británii, do ktorej sa zapojilo až 12 777 súťažných produktov zo 106 krajín.

Ocenené kávy

EBENICA sa rovnako ako vlani presadila v obľúbenej kategórii espresso, a to so všetkými štyrmi prihlásenými kávami. Odbornú porotu zaujal najmä kávový blend Ebenica Intensivo, ktorý vyniká svojou komplexnou chuťou, tónmi čokolády, tabaku a sladkého sirupu. Vyslúžil si tým dokonca dve zlaté hviezdičky, ktoré hodnotiaci experti udeľujú iba produktom s mimoriadnou chuťou. Po jednej zlatej hviezdičke získali aj ďalšie tri kávy – kávová zmes Ebenica Duetto, v ktorej sa v jedinečnom súzvuku stretáva Arabica s Robustou, ako aj dve výnimočné singlové kávy El Salvador La Joya a Guatemala Acatenango. Všetky štyri kávy sú súčasťou širokého a chuťovo mimoriadne pestrého portfólia slovenskej pražiarne.

Opakovaný úspech

Hovorí sa, že ešte ťažšie ako úspech dosiahnuť je úspech obhájiť a dlhodobo si ho udržiavať. A práve to sa pražiarni Ebenica, ktorá vyrábajednu z top 10 espresso káv Európy, darí. Svedčia o tom nielen ocenenia v súťažich Great Taste 2019 a 2020 vo Veľkej Británii či Coffee Review 2013 v USA, ale aj stúpajúci záujem zo strany zákazníkov. Patria medzi nich mnohé slovenské kaviarne, reštaurácie, hotely, ako aj čoraz širší okruh kávových gurmánov a nadšencov. Osobitnou kategóriou klientov sú firmy, pre ktoré modranská pražiareň okrem lahodnej kávy zabezpečuje aj kávovary a servis. A nezáleží na tom, či ste malá firmička alebo veľká korporácia so stovkami zamestnancov. Pridať sa, samozrejme, môžete aj vy.

Doprajte si pôžitok z prémiovej kávy

EBENICA COFFEE už od svojho vzniku v roku 2009 obohacuje náš trh o výnimočné kávové produkty a zároveň zvyšuje kultúru pitia kávy na Slovensku. Okrem samotnej kávy je známa aj svojím priateľským a ústretovým prístupom k zákazníkom, ktorým pomáha objavovať stále nové lahodné chute. Ak si chcete dopriať prémiový pôžitok s tým spojený aj vy, káva pražená v Modre zaručene splní vaše očakávania. Stačí, keď si ju objednáte cez e-shop, a o pár dní máte vytúžený voňavý balíček doma či v práci.

Viac na www.ebenica.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Moringa a Ginkgo - pomocníci z prírody

Téma posilňovania zdravia je v dnešnej dobe veľmi populárna. Avšak, dosiahnutie perfektného zdravia vôbec nemusí byť tak náročné.

Pracujete? Vaše odvody zachraňujú podvýživené zdravotníctvo

Platíte odvody a dúfate, že ak ochoriete, zaplatia vám potrebnú liečbu? Pandémia a zlý návrh štátneho rozpočtu môžu veľa zmeniť.

1,6 milióna stavených na Trumpa! Kto bude mať pravdu?

Komunita alebo Bookmakeri?