Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Prešov získa značky, ktoré nemajú ani v Košiciach

Na začiatku októbra sa po prvý raz otvoria brány nákupného centra Novum.

Okrem iného postupne prinesie do srdca Prešova značky, ktoré doteraz na východnom Slovensku chýbali.

Už 8. októbra sa otvorí nákupné centrum Novum, ktoré vyrástlo na hranici historického centra Prešova.

„S množstvom skvelých značiek do Prešova prinášame svetovú kvalitu. Pre niektoré z nich to bude dokonca premiéra na východnom Slovensku.“ uviedla Zuzana Maliková, riaditeľka nákupného centra Novum Prešov Unikátna stavba poskytne na 30 000 metroch štvorcových plochy priestor pre každodenné nákupy, módu, služby, ale aj trávenie voľného času.

Ožívať bude postupne

„Termín otvorenia – jeseň 2020 – bol stanovený dávno pred tým, ako život na Slovensku začala komplikovať pandémia. Pre obmedzenia, ktoré so sebou priniesla sa spomalili aj finalizácie jednotlivých prevádzok. Napriek neľahkej situácii sme veľmi radi, že môžeme dodržať sľub, ktorý sme dali Prešovčanom a otvoriť pre nich nákupné centrum už začiatkom októbra. Novum bude ožívať postupne v troch fázach – október, november a jar 2021, kedy by už všetkých vyše 111 prevádzok nákupného centra malo žiť naplno.“ uviedol zástupca spoločnosti Gemo Holding , Ing. Libor Tandler.

Jeseň bude dynamická. Nové prevádzky budú v Novume pribúdať v priemere každý druhý deň. Okrem toho na Prešovčanov čaká množstvo kampaní a akcií, ktoré v rámci osláv otvorenia prinesú jednotlivé obchodné prevádzky.

Lidl so svojim najnovším konceptom

Od 8. októbra budú mať Prešovčania možnosť nakúpiť si v najmodernejšej prevádzke Lidl, ktorá bude prvou svojho druhu na Slovensku. Hneď od prvého dňa v srdci Prešova okrem Lidlu ožije aj dm drogerie markt, Datart, tiež svetové značky ako New Yorker, H&M, Humanic, športové predajne Intersport a A3 SPORT či napríklad kníhkupectvo Martinus. Samozrejmosťou sú aj banky, mobilní operátori a lekárne. Fanúšikov rýchleho občerstvenia v centre tretieho najväčšieho slovenského mesta určite poteší McDonald`s. Okrem neho tu budú gastro prevádzky ako reštaurácia Pilsnerka, MrKebab a viacero kaviarní.

Zábava v srdci Šariša

Novum Prešov nebude len o kvalitnom nakupovaní. Určite sa tu oplatí plánovať aj voľný čas. Ešte v tomto roku prinesie Prešovčanom kvalitnú zábavu osem kinosál Cinemaxu. Pre deti zas bude pripravený najväčší detský kútik na východnom Slovensku. Súčasťou nákupného centra bude aj Fitness centrum Fit Up otvorené od skorých ranných hodín až do neskorého večera.

V novembri prichádza Mango

Vyhľadávaná svetová značka uvedie v nákupnom centre Novum už tohtoročnú zimnú kolekciu. Ako jediný fashion shop tejto značky na východe bude určite lákadlom a pritiahne do Prešova množstvo zákazníkov aj z iných miest. V novembrovej fáze otvárania sa výrazne rozšíri ponuka gastra a služieb. Fanúšikov technológií zas určite poteší predajňa Xiaomi.

Prvý Starbucks na východe

Celosvetovo jedna z najpopulárnejších značkových kaviarní doteraz na východe Slovenska nemala svoje zastúpenie. Práve v nákupnom centre Novum Prešov sa po prvý raz objaví obľúbený koncept kaviarne Starbucks so svojou unikátnou ponukou. Spolu s obľúbenou predajňou módy Bershka tak na jar 2021 uzavrú kolotoč ožívania a Novum - nové srdce Šariša už bude biť naplno.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line