Piatok, 18. jún, 2021 | Meniny má VratislavKrížovkyKrížovky

Spracovanie veľkého objemu dát rýchlo, bezpečne a kvalitne

Bojujete so správou dát a obávate sa napríklad ľudskej chyby?

DCS od spoločnosti Natuvion je nástroj na spracovanie veľkého objemu dát v prostredí SAP. Pomôcť môže každej spoločnosti, ktorá chce zjednodušiť, zefektívniť a urýchliť prácu s dátami. Jeho primárny účel je akékoľvek hromadné spracovanie dát, ako napríklad migrácia, výmazy, konverzie, čistenie dát, synchronizácia medzi systémami, export dát a mnohé ďalšie.

Flexibilita a bezpečnosť

Transformácia a migrácia na SAP S / 4HANA súčasne s optimalizáciou celého systémového prostredia je naša DNA. Či už ide o migráciu, vyčlenenie, reštrukturalizáciu, fúzie a akvizície alebo vypnutie systému – Natuvion Vás sprevádza komplexne, od stratégie až po implementáciu. Naši odborníci majú v priemere 20 rokov skúseností v komplexných projektoch transformácie a migrácie.
Obrovskou výhodou DCS je flexibilita, konfigurácia nástroja podľa vašich požiadaviek. Široká paleta ponúkaných nástrojov a možností optimalizácie pre masové spracovanie dát, predpripravené moduly, ktoré je možné jednoducho použiť pre vyskladanie požadovanej funkcionality. Vďaka DCS otvoríte kompletne nové možnosti v oblasti hromadného spracovania dát - čokoľvek, čo spracovanie vyžaduje, je možné rýchlo a jednoducho (po dôkladnej analýze) v DCS implementovať. Ďalšou veľkou výhodou nástroja je selektívny prevod hromadného objemu dát, ako aj ich kompletnej histórie

Osobné údaje, ktoré DCS číta, transformuje a zapisuje, je možné depersonalizovať vďaka integrovanej funkcii anonymizácie. Tým je zaručené, že s testovacími systémami, ktoré obsahujú osobné údaje, sa postupuje v súlade s GDPR. DCS okrem toho podporuje vyhľadávanie a identifikáciu osobných údajov (PII) svojou integrovanou analytickou technológiou.

Spracovanie dát v rukách odborníkov

Od spoločnosti Natuvion môžete očakávať zaškolenie vlastných IT zamestnancov, ktorí budú následne so systémom pracovať. Časté je ale použitie DCS a údržba jeho konkrétnej zákazníckej implementácie, po dohode so zákazníkom, aj naďalej v rukách spoločnosti Natuvion. Aj vďaka tomuto nadštandardnému servisu dokáže Natuvion odbremeniť klientov od náročnej a často komplikovanej a drahej práce s dátami.

Servis samozrejme v tomto prípade nekončí a spoľahnúť sa môžete na neustále pribúdajúce aktualizácie, potrebné školenia, či prípravu modulov na mieru pre zákazníkove potreby. Ako hovoria zamestnanci spoločnosti Natuvion: “Pre klienta je možné zabezpečiť prakticky čokoľvek, čo pri spracovaní dát potrebuje.”

INFOBOX
Na čo slúži Data Conversion Service

Ide o ucelenú ETL platformu (Extract, Transform and Load) schopnú čítať, analyzovať, extrahovať, transformovať a na rôzne cieľové miesta zapisovať dáta z rôznych zdrojov (systémov, databáz, súborov, web services atď.)
Táto transformačná platforma je schopná transformovať systémové prostredia nielen na báze technológie SAP (SAP NetWeaver a SAP HANA, vrátane S/4HANA), ale aj nonSAP systémov. Možné oblasti použitia zahŕňajú systémovú reštrukturalizáciu, konsolidáciu, odčlenenie časti systému (carve-out), ako aj migráciu dát a ich očistenie.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Anna Boleynová bola asi najznámejšia zo šiestich žien anglického kráľa Henricha VIII.

6 h

Odpovedá lekárka Nemocnice AGEL Košice-Šaca.

7 h

Nemusíme dlho bádať, aby sme prišli na to, že strava postavená na čerstvých plodoch je tá najzdravšia.

13 h