Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Novinka v PLANEO Elektro: Zbierajte body a ušetríte za nákup

PLANEO Elektro ponúka možnosť ako nakupovať ešte lacnejšie. Za každý nákup dáva body, ktoré ušetria peniaze pri ďalšom nákupe.

Od 1. októbra 2020 je nakupovanie s vernostnou PLANEO kartou v 51 kamenných predajniach po celom Slovensku ešte výhodnejšie. Každému jej držiteľovi pripíše PLANEO Elektro za nákup v ktorejkoľvek predajni na vernostnú PLANEO kartu body v hodnote 3 % z nákupu. Tie je možné uplatniť si v ľubovoľnom počte pri ďalšom nákupe.

Ako je možné získať vernostnú kartu?

Získať vernostnú PLANEO kartu a s ňou aj možnosti výhodnejšieho nakupovania produktov za špeciálne ceny je možné po dovŕšení 16. roku a to vyplnenímregistračného formulára buď písomne na predajni alebo online. Vernostná PLANEO karta je prenosná, takže ju môže využívať celá rodina aj známi. Výhody, ktoré z nej plynú, využívajú držitelia hneď po zaregistrovaní.

Pozrite si aktuálnu ponuku vernostného programu a presvedčte sa, že vernostná karta sa v PLANEO Elektro naozaj oplatí!

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Počas pandémie je dôležité aj správne kúrenie

Chladné jesenné dni a hrozba infekcie nás zaháňajú dovnútra, kde by malo byť teplo a bezpečne.

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.