Štvrtok, 21. október, 2021 | Meniny má UršuľaKrížovkyKrížovky

Tovar vám vynesú na miesto, ktoré ukážete prstom

Ochotní chlapci z PLANEO Elektro vynesú vašu novú práčku či TV tam, kam si ukážete. O obaly a starý spotrebič sa postarajú tiež.

Jednou z najväčších starostí pri kúpe veľkých spotrebičov býva spôsob, ako ich dostať ďalej než za vchodové dvere. Tam totiž obvykle končí dovoz z predajne.Teraz však už viac nemusíte premýšľať, ako dostanete nový veľký spotrebič od prvých dverí až hore do bytu. Zájdite si poň do niektorej z 52 predajní PLANEO Elektro po celom Slovensku, dohodnite si podmienky dopravy a tovar vám bez problémov privezú nielen domov, ale priamo tam, kde ho chcete mať.

Novou službou zvyšujeme komfort našich zákazníkov, ktorým stačí iba zájsť do predajne a dohodnúť si deň podľa rozvozových dní danej predajne. Pred dovozom zákazníka kontaktujeme telefonicky. Tovar vynesieme a položíme doslova na miesto, kam zákazník ukáže prstom. Spotrebič odbalíme, obaly a starý spotrebič odvezieme na recykláciu,“ vysvetľuje fungovanie vylepšenej dopravy Peter Matuška, riaditeľ maloobchodnej siete PLANEO Elektro.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

INDEX a Slovenská sporiteľňa vyhlásili výsledky prvého ročníka súťaže.

INZERCIA 2 h

Sladké plody brusnice si okrem lahodného koláča spájame i s liečbou ochorení vylučovacej sústavy. Právom.

3 h

V rozvíjajúcom sa digitálnom svete je bezpečnosť najvyššou prioritou.

INZERCIA 11 h
Skryť Zatvoriť reklamu