Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Tovar vám vynesú na miesto, ktoré ukážete prstom

Ochotní chlapci z PLANEO Elektro vynesú vašu novú práčku či TV tam, kam si ukážete. O obaly a starý spotrebič sa postarajú tiež.

Jednou z najväčších starostí pri kúpe veľkých spotrebičov býva spôsob, ako ich dostať ďalej než za vchodové dvere. Tam totiž obvykle končí dovoz z predajne.Teraz však už viac nemusíte premýšľať, ako dostanete nový veľký spotrebič od prvých dverí až hore do bytu. Zájdite si poň do niektorej z 52 predajní PLANEO Elektro po celom Slovensku, dohodnite si podmienky dopravy a tovar vám bez problémov privezú nielen domov, ale priamo tam, kde ho chcete mať.

Novou službou zvyšujeme komfort našich zákazníkov, ktorým stačí iba zájsť do predajne a dohodnúť si deň podľa rozvozových dní danej predajne. Pred dovozom zákazníka kontaktujeme telefonicky. Tovar vynesieme a položíme doslova na miesto, kam zákazník ukáže prstom. Spotrebič odbalíme, obaly a starý spotrebič odvezieme na recykláciu,“ vysvetľuje fungovanie vylepšenej dopravy Peter Matuška, riaditeľ maloobchodnej siete PLANEO Elektro.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line