Utorok, 24. november, 2020 | Meniny má EmíliaKrížovkyKrížovky

Privátne bankové služby sú dostupné už aj pre menších klientov

Portál mojefondy.sk mení trh. Rozhodol sa sprístupniť službu privátneho bankovania aj pre menších klientov.

Privátne bankovníctvo už nemusí byť len výsadou bohatých.

Privátne bankovníctvo je nadštandardná služba, s ktorou sa bežní klienti nestretávajú. V komerčných bankách je dostupná len pre veľkých investorov a minimálny požadovaný vklad predstavuje aj 200 000 € a viac.

Ide o službu pre bonitných klientov, ktorí takto vedia zveriť časť svojho majetku správcovi - obhospodarovateľovi. Správca sa za klienta stará o všetko od ochrany úspor, zhodnocovania až po riešenie daní. Správca ďalej pripravuje každý kvartál podrobný report o tom, ako sa s majetkom narábalo. Klient má so správou majetku minimálne starosti.

Nemať so svojimi peniazmi žiadne starosti znie skvele. Vďaka tomu sa klienti môžu pohodlne venovať iným záujmom, rodine či podnikaniu.

Na Slovenskom trhu je dnes možnosť dostať sa k špičkovým službám privátneho bankovníctva s nižšou sumou minimálneho vkladu. Najväčšia a najstaršia správcovská spoločnosť na Slovensku stanovila minimum na 30 000 €.

Keď disponujete voľnými prostriedkami a chcete šetriť svoj čas a starosti, ktoré vznikajú napríklad pri kúpe investičných nehnuteľností, čítajte ďalej.

Portál mojefondy.sk spolupracuje s najstarším (zal. 1991) a najväčším investičným partnerom (hodnota majetku v správe prevyšuje 1 mld. eur) na Slovenskom trhu, čím zabezpečuje vysokú kvalitu služieb. Samozrejmosťou je transparentnosť služieb a podrobné informovanie o tom, čo sa s majetkom investora deje.

Privátne portfóliá klientov tvoria fondy, štátne a korporátne dlhopisy, investičné certifikáty, zmenky a ďalšie finančné nástroje.

Privátne bankové služby patria k najdôležitejším službám, ktoré na webe www.mojefondy.sk poskytujeme. Ak sa chcete cítiť ako v bavlnke dohodnite si konzultáciu a zistite, či je služba privátneho bankovníctva vhodná práve pre vás. Radi vám povieme viac.

--

Finančný produkt poskytuje správcovská spoločnosť zapojená do ochrany klienta pri investovaní na peňažnom a kapitálovom trhu SR prostredníctvom Garančného fondu investícií v zmysle zákona o cenných papieroch a investičných službách č. 566/2001 Z.z..

Upozornenie: S investovaním je spojené riziko. Hodnota investície môže rásť, stagnovať alebo aj klesať a nie je zaručená návratnosť pôvodne investovanej sumy. Minulá výkonnosť nie je spoľahlivým ukazovateľom budúcej výkonnosti. Tento materiál predstavuje reklamný dokument a marketingovú komunikáciu s použitím zdrojov údajov od príslušných správcov fondov alebo poskytovateľov služieb a ich materských spoločností. Štatúty, predajné prospekty a kľúčové informácie pre investorov, s uvedením rozpisu poplatkov a nákladov, sú k dispozícii v slovenskom jazyku u jednotlivých správcovských spoločností a sprostredkovateľ o nich zájemcu o investovanie oboznámi vopred podľa zvolenej služby.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Ako vybrať AKU reťazovú pílu

Tento sprievodca Vám pomôže zvážiť kľúčové prvky a faktory pri výbere akumulátorovej reťazovej píly podľa Vašich potrieb.

Mercedes-Benz opäť nadizajnoval budúcnosť

Hybridné GLE a GLC sú pripravené ovládnuť segment luxusných SUV.

Budúcnosť M&A v Európe

Čo si myslia investori?