Streda, 28. júl, 2021 | Meniny má KrištofKrížovkyKrížovky

Červený kríž pomáha seniorom v slovenských regiónoch

Pomoc a podporu v dnešných dňoch potrebuje množstvo sektorov na Slovensku.

Pomoc a podporu v dnešných dňoch potrebuje množstvo sektorov na Slovensku. Vďaka spolupráci so spoločnosťou Procter & Gamble (P&G) podporí Červený kríž služby zamerané na pomoc seniorom v niektorých regiónoch..

Slogan akcie “Značky, na ktoré sa môžem spoľahnúť” v sebe skrýva jednoduchý mechanizmus – jedným nákupom urobíte radosť až dvakrát. Ak nakúpite akékoľvek produkty P&G za viac než 39 €, môžete zo svojho nákupu získať 10 € späť. Stačí si odložiť pokladničný blok z nákupu, ktorý zahŕňa výrobky od P&G za viac než 39 € a následne si prečítať inštrukcie na webovej stránke www.mojsvet-pg.sk . Táto akcia platí pre väčšinu obchodných reťazcov na Slovensku, presný zoznam nájdete tiež na uvedenej webovej stránke.

Ibapri nákupe v COOP Jednota navyše P&G daruje 10 € organizácii Červený kríž, na podporu projektov zameraných na pomoc seniorom.

Zuzana Rosiarová, generálna sekretárka Slovenského Červeného kríža, hovorí: „Dar od spoločnosti Procter & Gamble využijú naše územné spolky vo viacerých regiónoch Slovenska. Budeme tak môcť podporiť služby, ktoré naši pracovníci a dobrovoľníci v týchto zložitých časoch poskytujú seniorom.“

"Jednoduchým nákupom našich výrobkov - ako sú napríklad plienky Pampers, vložky Always, produkty vlasovej starostlivosti Head & Shoulders alebo Pantene, výrobky pre starostlivosť o domácnosť Ariel, Lenor a Jar alebo produkty pre mužov Old Spice a Gillette - môže ktokoľvek na Slovensku prispieť na služby zamerané na pomoc seniorom. V súčasnej situácii vo svete aj u nás máme radosť z každej príležitosti pomôcť tam, kde je to najviac potrebné. Obzvlášť radi sme práve za to, že pomoc bude smerovaná k momentálne najrizikovejšej skupine – našim seniorom,“ hovorí Barbora Líška Kratochvílová, marketingová riaditeľka spoločnosti Procter & Gamble.

Akcia platí do 30. 11. 2020 na celé portfólio výrobkov P&G (okrem P&G Professional, Braun a P&G Personal Health Care - Cebion, Stérimar, Nasivin, Femibion, Vigantol, Vigantolvit, Bion 3).

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nemusíme dlho bádať, aby sme prišli na to, že strava postavená na čerstvých plodoch je tá najzdravšia.

1 h
Projekt na Šancovej.

Investičná skupina Proxenta získala do portfólia developerský projekt v Bratislave v blízkosti bratislavskej Hlavnej stanice.

3 h

Potreba zmeny životného štýlu na zníženie environmentálneho dopadu rezonuje v rôznych spoločenských a komunitných kruhoch.

4 h