Streda, 20. január, 2021 | Meniny má DaliborKrížovkyKrížovky

Študuj, praxuj a zarábaj. Duál v Lind Mobler je tá správna cesta

Duálne štúdium je jedinečnou príležitosťou pre deviatakov základných škôl, ktorý chcú nájsť uplatnenie ihneď po ukončení štúdia.

Študuj, praxuj a zarábaj u nás

Dlhodobou prioritou spoločnosti LIND MOBLER SLOVAKIA je podpora vzdelávania a vzdelávacích inštitúcií, podpora kvality života v regióne formou finančného aj materiálneho sponzorstva.

Patríš k deviatakom, ktorý končia základnú školu? Ponúkame ti možnosť duálneho vzdelávania, v spolupráci so Strednou odbornou školou drevárskou vo Zvolene v odbore čalúnník/-čka a v spolupráci so Strednou odbornou školou obchodu a služieb v Krupine v odbore krajčír/-ka.

Pre bližšie informácie nás kontaktuj - kariera@lind-slovakia.sk │ 045 555 00 58

Načítavam video...

Kto sme?

Spoločnosť LIND MOBLER SLOVAKIA je stabilná a progresívne rastúca spoločnosť, pôsobiaca v oblasti výroby čalúneného nábytku. História spoločnosti siaha do roku 2000, kedy bol ako súčasť dánskej spoločnosti Lind Group založený jeden z výrobných závodov na Slovensku, v meste Krupina. V roku 2011 došlo k prebratiu výrobného podniku nemeckou spoločnosťou 3C Gruppe, čím sa LIND MOBLER SLOVAKIA stal druhým výrobným závodom materskej spoločnosti v strednej Európe.

Nemecká centrála, sídliaca v spolkovej krajine Nordrhein-Westfallen, sa už viac ako 25 rokov orientuje na predaj moderného čalúneného nábytku s vysokým kvalitatívnym štandardom predovšetkým na trhy západnej a severnej Európy. V poslednom období sa stávajú významnými aj aktivity v oblasti exportu do mimoeurópskych teritórií.

LIND MOBLER SLOVAKIA vyrába svoje produkty v dvoch výrobných podnikoch, od roku 2011 v Krupine a od roku 2017 v Prievidzi. Od roku 2011, kedy spoločnosť zamestnávala 165 zamestnancov, počet zamestnancov vzrástol, a tak k dnešnému dňu dáva spoločnosť prácu viac ako 830 zamestnancom v krupinskom a prievidzskom regióne.

Zamestnanci sú prioritou

Spoločnosť LIND MOBLER SLOVAKIA, ako súčasť medzinárodne pôsobiacej skupiny, sa stotožňuje s hodnotovým systémom a filozofiou materskej spoločnosti. Základným kameňom našej filozofie sú ľudia. Práve zamestnanci, kvalifikovaní a spokojní, vďaka ktorým dokážeme realizovať naše ciele, sú najdôležitejším elementom úspešného fungovania našich výrobných prevádzok. Práve zamestnanci pomáhajú vytvárať identitu spoločnosti a sú tým, vďaka čomu dokáže firma úspešne napredovať.

LIND MOBLER SLOVAKIA, jeden z najväčších zamestnávateľov v regióne, ponúka nielen stabilnú prácu, ale zároveň dbá o podporu zamestnancov v pracovnom prostredí a súčasne o podporu miestnej komunity v regiónoch pôsobenia.

Spoločnosť sa orientuje na podporu zamestnancov a vytváranie príjemného a optimálneho pracovného prostredia, pričom priorita je kladená predovšetkým na zdravie a bezpečnosť pri práci. Na pracovisku je uplatňovaná rovnosť príležitostí, všetci zamestnanci majú možnosť kariérneho rastu a je im umožnené vzdelávanie.

Pre bližšie informácie nás kontaktuj - kariera@lind-slovakia.sk │ 045 555 00 58

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Mimoriadny úspech značky Toyota na Slovensku v roku 2020

Celkový trh s uvedenými vozidlami tak poklesol o takmer 25% oproti roku 2019.

Pandémia urýchlila zavádzanie nových technológií vo firmách

Digitalizácia má byť o moderných riešeniach, ktoré slúžia ľuďom. Ich zavádzanie do každodenného života je prioritou aj pre DATALAN

Pandémia presúva zákazníkov do online priestoru

Trend podčiarkujú čísla návštevnosti webstránky poisťovne a stavebnej sporiteľne Wüstenrot