Streda, 28. júl, 2021 | Meniny má KrištofKrížovkyKrížovky

Študuj, praxuj a zarábaj. Duál v Lind Mobler je tá správna cesta

Duálne štúdium je jedinečnou príležitosťou pre deviatakov základných škôl, ktorý chcú nájsť uplatnenie ihneď po ukončení štúdia.

Študuj, praxuj a zarábaj u nás

Dlhodobou prioritou spoločnosti LIND MOBLER SLOVAKIA je podpora vzdelávania a vzdelávacích inštitúcií, podpora kvality života v regióne formou finančného aj materiálneho sponzorstva.

Patríš k deviatakom, ktorý končia základnú školu? Ponúkame ti možnosť duálneho vzdelávania, v spolupráci so Strednou odbornou školou drevárskou vo Zvolene v odbore čalúnník/-čka a v spolupráci so Strednou odbornou školou obchodu a služieb v Krupine v odbore krajčír/-ka.

Pre bližšie informácie nás kontaktuj - kariera@lind-slovakia.sk │ 045 555 00 58

Načítavam video...

Kto sme?

Spoločnosť LIND MOBLER SLOVAKIA je stabilná a progresívne rastúca spoločnosť, pôsobiaca v oblasti výroby čalúneného nábytku. História spoločnosti siaha do roku 2000, kedy bol ako súčasť dánskej spoločnosti Lind Group založený jeden z výrobných závodov na Slovensku, v meste Krupina. V roku 2011 došlo k prebratiu výrobného podniku nemeckou spoločnosťou 3C Gruppe, čím sa LIND MOBLER SLOVAKIA stal druhým výrobným závodom materskej spoločnosti v strednej Európe.

Nemecká centrála, sídliaca v spolkovej krajine Nordrhein-Westfallen, sa už viac ako 25 rokov orientuje na predaj moderného čalúneného nábytku s vysokým kvalitatívnym štandardom predovšetkým na trhy západnej a severnej Európy. V poslednom období sa stávajú významnými aj aktivity v oblasti exportu do mimoeurópskych teritórií.

LIND MOBLER SLOVAKIA vyrába svoje produkty v dvoch výrobných podnikoch, od roku 2011 v Krupine a od roku 2017 v Prievidzi. Od roku 2011, kedy spoločnosť zamestnávala 165 zamestnancov, počet zamestnancov vzrástol, a tak k dnešnému dňu dáva spoločnosť prácu viac ako 830 zamestnancom v krupinskom a prievidzskom regióne.

Zamestnanci sú prioritou

Spoločnosť LIND MOBLER SLOVAKIA, ako súčasť medzinárodne pôsobiacej skupiny, sa stotožňuje s hodnotovým systémom a filozofiou materskej spoločnosti. Základným kameňom našej filozofie sú ľudia. Práve zamestnanci, kvalifikovaní a spokojní, vďaka ktorým dokážeme realizovať naše ciele, sú najdôležitejším elementom úspešného fungovania našich výrobných prevádzok. Práve zamestnanci pomáhajú vytvárať identitu spoločnosti a sú tým, vďaka čomu dokáže firma úspešne napredovať.

LIND MOBLER SLOVAKIA, jeden z najväčších zamestnávateľov v regióne, ponúka nielen stabilnú prácu, ale zároveň dbá o podporu zamestnancov v pracovnom prostredí a súčasne o podporu miestnej komunity v regiónoch pôsobenia.

Spoločnosť sa orientuje na podporu zamestnancov a vytváranie príjemného a optimálneho pracovného prostredia, pričom priorita je kladená predovšetkým na zdravie a bezpečnosť pri práci. Na pracovisku je uplatňovaná rovnosť príležitostí, všetci zamestnanci majú možnosť kariérneho rastu a je im umožnené vzdelávanie.

Pre bližšie informácie nás kontaktuj - kariera@lind-slovakia.sk │ 045 555 00 58

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nemusíme dlho bádať, aby sme prišli na to, že strava postavená na čerstvých plodoch je tá najzdravšia.

32m
Projekt na Šancovej.

Investičná skupina Proxenta získala do portfólia developerský projekt v Bratislave v blízkosti bratislavskej Hlavnej stanice.

3 h

Potreba zmeny životného štýlu na zníženie environmentálneho dopadu rezonuje v rôznych spoločenských a komunitných kruhoch.

3 h