Utorok, 21. september, 2021 | Meniny má MatúšKrížovkyKrížovky

Bohaté Vianoce: PLANEO Elektro rozdáva 1 000 darčekov

V PLANEO Elektro sa nakupovanie oplatí dvojnásobne. Okrem zliav tam na vás čakajú aj atraktívne ceny vo vianočnej súťaži.

Nákup domácich spotrebičov a elektroniky, rovnako ako aj darčekov pre celú rodinu je dobré zrealizovať tam, kde sú výhodné ceny a kde získate nejaký ten bonus navyše. Tak ako v najväčšej sieti elektropredajní PLANEO Elektro. „Okrem pravidelne prebiehajúcich cenových akcií sme pripravili pre našich zákazníkov zaujímavú vianočnú súťaž,“ hovorí marketingový riaditeľ spoločnosti Vitalij Fomenko. „Od 30. novembra do 23. decembra sieť PLANEO Elektro rozdá svojim zákazníkom až tisíc hodnotných darčekov. Skrývajú sa za nimi napr. chladničky, vysávače, mikrovlnky, reproduktory a mnoho ďalších výhier.“

Ako sa do súťaže zapojiť?

1. Nakúpte v niektorej z 52 predajní PLANEO Elektro alebo na www.planeo.sk .
  2. Na www.planeo.sk vyplňte registračný formulár (registrovať sa môžete po akomkoľvek nákupe kedykoľvek počas trvania akcie).
  3. Odložte si doklad o zaplatení tovaru.
  4. Do žrebovania budete zaradení v nasledujúci pracovný deň. Prvé žrebovanie prebehlo 1.12.2020, posledné 28.12.2020.
  5. Výhercov bude PLANEO Elektro kontaktovať a informovať o výhre a doručení.

Vo vianočnej hre sú napríklad:

SLÚCHADLÁ JBL T115TWSBK TRUE WIRELESS

2.1 SOUNDBAR SAMSUNG HW-T420

VYSÁVAČ ROWENTA RH6751WO

VYSÁVAČ 4v1 SENCOR SVC 0625AT

CHLADNIČKA PHILCO PTB 911 W

VÝROBNÍK PERLIVEJ VODY SODASTREAM SPIRIT PEACH

RÝCHLOVARNÁ KANVICA SAGE SKE825BSS

VŔTAČKAFIELDMANN FDV 10201-A

Ešte výhodnejšie nákupy s PLANEO kartou

Pri použití vernostnej karty v predajniach PLANEO Elektro sa na ňu za každý nákup pripočítajú body v hodnote 3 % zaplatenej sumy. Tie môžete využiť pri ďalšom nákupe v ľubovoľnom množstve. Pri nákupe v kamenných predajniach môžete využiť aj dopravu priamo domov, v rámci ktorej vám spotrebič privezú a postavia tam, kde má stáť. Pre aktuálne informácie o akciách a zľavách sledujte FB PLANEO Elektro SK .

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Už v sobotu 25. septembra si pripomenieme Svetový deň lekárnikov.

2 h

Pomáhať dobrej veci prináša svoje ovocie a niekedy aj tekuté zlato!

6 h

Niektorí sa možno nevedia vzdať milovaného auta, ale výmenou starého vykurovania môžeme veľa ovplyvniť.

7 h
Skryť Zatvoriť reklamu