Nedeľa, 29. máj, 2022 | Meniny má Vilma

V krajoch vzniknú desiatky nových miest

Wüstenrot rozširuje svoje obchodné zastúpenie po celom Slovensku

Skupina Wüstenrot plánuje zvýšiť svoje obchodné zastúpenie na Slovensku. Prostredníctvom akvizičnej kampane aktuálne oslovuje potenciálnych obchodných partnerov a nových kolegov. Vytvoriť by sa tak mali desiatky nových pracovných príležitostí v rámci jednotlivých krajov Slovenska. Nové obchodné zastúpenia môžu vzniknúť už v prvých týždňoch nového roka.

„Na jednej strane vnímame volanie po digitalizácii časti našej ponuky, napríklad pri povinnom zmluvnom poistení. Na druhej strane si uvedomujeme aj význam klasických obchodných zastúpení, v ktorých klient hľadá poradenstvo, najmä pri dlhodobých produktoch,“ vysvetľuje Jaroslav Sýkora, riaditeľ obchodnej siete Wüstenrot poisťovne a Wüstenrot stavebnej sporiteľne. Práve Sýkora pred dvadsiatimi rokmi začínal svoju kariéru vo Wüstenrote na jednej z pozícií, ktoré aktuálne spoločnosť otvára.

Wüstenrot predpokladá, že nové obchodné zastúpenia začnú vznikať už v prvých týždňoch nového roka. Pri vytváraní nových pracovných príležitostí sa skupina sústreďuje ako na menšie obce, tak na veľké mestá. Aktívna akvizičná kampaň bude prebiehať počas decembra 2020 a januára 2021. Konkrétny strop, koľko pracovných príležitostí by mohlo vzniknúť, skupina predbežne neurčila.

„Dúfame, že nové pracovné príležitosti pomôžu najmä ľuďom zamestnaným v sektoroch, ktorých sa najviac dotkli obmedzenia súvisiace s pandémiou COVID-19. Ako sú napríklad ľudia pracujúci v cestovných kanceláriách, sprostredkovatelia ubytovania či zájazdov a podobné profesie,“ pokračuje Jaroslav Sýkora. Podľa jeho slov, boli pozície nastavené flexibilne, aby nové pracovné príležitosti mohli využiť nováčikovia v obore, ale aj ľudia už pôsobiaci vo finančnom sektore.

Viac informácií nájdete na:

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Karel ZIMA - MIO vám vydrží fakt roky

Každý rok je potrebné meniť iba kartu SD, nie autokameru. Autokamera musí vydržať, preto jazdím s Mio!

3 h
Autokamera s parkovacím režimom nahrá záznam hneď, ako zaznamená náraz, aby ste mali dôkaz pred nehodou aj po nej. Ako to funguje?

28. máj

Túžite po obuvi, ktorá bude pohodlná na bežné nosenie do mesta, ale aj do práce? V tom prípade ste tu správne!

INZERCIA 28. máj
SkryťZatvoriť reklamu