Streda, 22. september, 2021 | Meniny má MóricKrížovkyKrížovky

Tichá noc aj ohňostroje v Piešťanoch

(Zdroj: Ensana Health Spa Hotels)

Sieť hotelov Ensana Health Spa Hotels privíta aj v končiacom sa roku 2020 vo svojom liečivom náručí hostí ktorí chcú Vianoce, či Silvester prežiť bez starostí a zhonu. Rezervujte si kúpeľný pobyt a s dôverou sa odovzdajte do rúk profesionálov aj počas najkrajších sviatkov roka.

Vďaka štatútu zdravotníckeho zariadenia zostávajú Kúpele Piešťany pre všetkých, ktorí hľadajú úľavu od bolestí pohybového aparátu a mnohých iných zdravotných ťažkostí otvorené aj počas vianočných sviatkov a Nového roka.

Čarokrásne Piešťanské kúpele sú symfóniou vzácnych prírodných zdrojov – termálnej vody a liečivého sírneho bahna. Poloha na piešťanskom Kúpeľnom ostrove, secesná architektúra, roky skúseností a tisíce spokojných klientov, ktorí sa radi vracajú z nich robia unikát medzi kúpeľnými zariadeniami na Slovensku i v Európe.

Vďaka liečivej sile prírody, odborným skúsenostiam, maximálnej bezpečnosti a profesionálnemu prístupu sú Slovenské liečebné kúpele Piešťany jednou z najvyhľadávanejších destinácii tých, ktorí túžia po posilnení imunity či úľave od bolesti.

Počas pobytu si môžete dopriať relax v 39 stupňovej termálnej vode "Zrkadliska", ktoré od svetoznámeho bahniska oddeľujú prekrásne vitrážové okná. Vstupom do jeho priestorov s presvetlenou kupolou sa razom ocitnete v rozprávke a okrem typickej sily síry pocítite na vlastnej koži luxus, aký inde na Slovensku nezažijete.

Exkluzívne a bez stresu

Na hostí, ktorí sa rozhodnú dopriať si liečebný pobyt počas vianočných sviatkov čaká okrem komfortného a bezpečného ubytovania dômyselne zostavená sviatočná večera. Možnosť vybrať si budú mať priaznivci tradícií aj tí, ktorí radi vyskúšajú niečo netradičné.

Aj v prípade, že nedáte dopustiť na doma pripravené vianočné menu, ponuka hotelov Esplanade či Thermia Palace vaše presvedčenie nalomí. Okrem tradičnej kapustnice a vyprážaného kapra môžete 24. decembra v hoteli Esplanade večerať kačacie prsia s marinovanými figami a kapustou hneď po tom, ako sa vám na jazyku rozplynie paté z diviny s mangovým zrkadlom.

Termia Palace naservíruje hosťom v rámci exkluzívneho päťchodového menu aj dezert Bahno, ktorý sa stal hotelovou ikonou. Nebojte sa, s liečivým sírnym bahnom má táto maškrta spoločný iba názov. Štrngnete si vínami od Vinidi či Pavelku, nebude chýbať ani šumivé víno a bylinkový digestív.

Milovníci klasiky ocenia makové pupáky, oblátky s medom a cesnakom či tradičné prekrajovanie jabĺčka. K tomu všetkému si predstavte lahodné nápoje a presne nula minút strávených prípravou všetkých týchto dobrôt.

Zaujímavosťou je, že po minulé roky si hostia pochutili na zhruba 70 kilách kapra, zvolili si najčastejšie kúpeľný pobyt Zdravie v Piešťanoch, Tradičný kúpeľný pobyt či jeho light verziu a zo snehu sa zvyčajne tešili hostia, ktorí piešťanský Kúpeľný ostrov navštívili okolo Silvestra či sviatku Troch kráľov.

Zdravie a bezpečnosť hostí je v rebríčku priorít tímu Ensana Health Spa Hotels na prvom mieste. Každý hosť bude pred ubytovaním pretestovaný antigénovým testom a počas celého pobytu sa môže spoľahnúť na dodržiavanie prísnych hygienických pravidiel.

Všetky potrebné informácie o rezerváciách, kúpeľných pobytových balíčkoch a novinkách v ponuke Ensana Health Spa Hotels nájdete na www.ensanahotels.com/piestany

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Čučoriedky patria medzi naše obľúbené a vyhľadávané ovocie už po celé veky.

5 h

Slovensko sa od polovice septembra zaradilo medzi krajiny, ktoré môžu poskytnúť ľuďom so zdravotným znevýhodnením plnohodnotnú...

5 h

Odpadové hospodárstvo a recyklácia sú historicky najväčšou biznisovou príležitosťou. Nespime na vavrínoch.

INZERCIA 6 h
Skryť Zatvoriť reklamu