Utorok, 21. september, 2021 | Meniny má MatúšKrížovkyKrížovky

PLANEO Elektro vám doručí tovar už v deň objednávky

Pri objednávkach cez www.planeo.sk máte tovar doma alebo si ho môžete vyzdvihnúť v najbližšej predajni už v deň rezervácie.

Najrozšírenejšia sieť elektropredajní PLANEO Elektro mení od 19.12.2020 svojich 52 kamenných predajní na výdajne. Tovar, rezervovaný cez planeo.sk, si môžete vyzdvihnúť osobne alebo vám ho zadarmo dovezú ešte v ten istý deň v rámci mesta, kde pôsobí daná predajňa PLANEO Elektro.

Našim zákazníkom za každých okolností vychádzame maximálne v ústrety. Vďaka vlastnému rozvozu vieme doručiť tovar ešte v deň rezervácie alebo si môže zákazník vyzdvihnúť tovar na najbližšej predajni v čase, ktorý mu najviac vyhovuje,“ hovorí marketingový riaditeľ PLANEO Elektro Vitalij Fomenko a upozorňuje, že všetky výdajne sú otvorené večer až do 20. hodiny.

Vyzdvihnutie na predajni

Objednať tovar a vyzdvihnúť si ho na predajni v ten istý deň je možné, ak:

• je vybraný tovar dostupný na vami vybranej predajni
  • Rezerváciu spravíte do 17:00 hod

Pokiaľ tovar nie je na vami vybranej predajni, pri rezervácii do 15:00 hod vám ho tam PLANEO Elektro pripraví na vyzdvihnutie do 24 hodín.

Doručenie zadarmo v ten istý deň

Tovar môžete mať doma ešte v deň rezervácie, ak:

• je objednaný tovar dostupný v predajni v blízkosti vami zvolenej adresy na doručenie
  • rezerváciu spravíte do 16:00

V prípade, že sa tovar nenachádza v blízkej predajni a objednávku ste spravili do 15:00 hod, PLANEO Elektro vám ho doručí do 24 hodín. Viac podrobností nawww.planeo.sk .

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Už v sobotu 25. septembra si pripomenieme Svetový deň lekárnikov.

1 h

Pomáhať dobrej veci prináša svoje ovocie a niekedy aj tekuté zlato!

5 h

Niektorí sa možno nevedia vzdať milovaného auta, ale výmenou starého vykurovania môžeme veľa ovplyvniť.

5 h
Skryť Zatvoriť reklamu