Sobota, 1. apríl, 2023 | Meniny má Hugo

Investície s fixným ročným výnosom od 6 do 8,25 %

Slovenská investičná skupina pôsobí na trhu od roku 2009.

Portfólio investičných projektov Proxenty má pevné základy, ktoré produkuje zisky v časoch ekonomického rastu, ale aj v ťažších časoch krízy. Skupina realizuje developerské projekty v centre Bratislavy a Nitry, projekty v sektore potravinovej výroby na Slovensku a na Kube a dlhodobé investície do perspektívnych nájomných realít. Súhrnná trhová hodnota jej projektov aktuálne presahuje hodnotu 200 miliónov eur. Vlastné cenné papiere Proxenta predáva prostredníctvom svojho licencovaného obchodníka s cennými papiermi. S výberom vhodnej a primeranej investície z portfólia Proxenty klientom pomáhajú vlastní aj zmluvní finanční agenti, ktorí každému investorovi poskytujú poradenstvo a servis na mieru.

Fixný výnos v Proxente

Investície, ktoré majú ročný výnos vopred fixne stanovený (fixne stanovená výška výnosu a fixne stanovený dátum splatnosti výnosu aj samotnej istiny) sa od seba líšia hlavne frekvenciou vyplácania výnosu (každoročne alebo jednorazovo na konci investičného obdobia spolu s investovanou sumou - istinou) a dĺžkou investície (termínom splatnosti istiny). Rozdiel je aj v smerovaní investície - či peniaze smerujú do konkrétneho projektu, alebo či sa v záujme diverzifikácie rizika rozmiestnia do viacerých projektov. Vyšší výnos sa spravidla vypláca pri investíciách s dlhším časom investície a pri investíciách s výnosmi splatnými jednorazovo po uplynutí času investície. Aktuálne je spodná hranica fixných výnosov na úrovni 6 % p.a. a horná je 8,25 % p.a.

Výnosy, ktorých výška nie je vopred fixne dohodnutá

Proxenta dáva svojim investorom aj možnosť priameho akcionárskeho vstupu do vybraných projektov. V týchto prípadoch výška výnosov priamo závisí od hospodárskych výsledkov daných projektov a plánuje sa často aj na dvojciferné percentuálne hodnoty .

Investovanie so skupinou Proxenta

Viac o skupine Proxenta a jej produktoch a aktivitách sa dočítate na stránke www.proxenta.sk .

Upozornenie: Tento materiál je reklamným a marketingovým dokumentom a má výlučne informačný charakter. Informácie v ňom uvedené neslúžia a nie sú myslené ako investičné odporúčanie alebo investičné poradenstvo, nepredstavujú emisné podmienky a taktiež ich nemožno považovať za návrh na uzatvorenie zmluvy. Na rozhodnutie realizovať investíciu je potrebné oboznámiť sa so všetkými relevantnými informáciami, medzi ktoré patria napríklad informácie o emitentovi, o parametroch cenného papiera, o rizikách, o poplatkoch. Úplné informácie v podobe predloženia neverejnej ponuky na nákup konkrétneho cenného papiera budú poskytnuté iba obmedzenému okruhu vybraných klientov, pre ktorých je investícia do daného cenného papiera vhodná a primeraná vzhľadom na ich znalosti, skúsenosti, investičné očakávania a ciele, finančnú situáciu, preferovaný časový horizont, vzťah k riziku a schopnosť porozumieť rizikám spojeným s konkrétnou investíciou. S investovaním do finančných nástrojov je vždy spojené riziko. Investovanie nezaručuje návratnosť investovanej čiastky a doterajšie výnosy nie sú zárukou budúcich výnosov. Pri investovaní do finančných nástrojov emitovaných niektorou zo spoločností patriacich do skupiny Proxenta existuje riziko koncentrácie. Toto riziko spočíva vo fakte, že spoločnosť svojim klientom ponúka nákup najmä finančných nástrojov emitovaných v rámci skupiny Proxenta. Klient by preto mal investíciu do týchto finančných nástrojov zvážiť a chápať ju ako doplnok svojho širšieho portfólia, v ktorom má v rámci diverzifikácie rizika aj finančné nástroje iných emitentov alebo iné produkty finančného trhu.

SkryťVypnúť reklamu

Inzercia - Tlačové správy

1. Deti v letných táboroch budú pomáhať strážiť roboty
  2. Slováci si za 3 dni objednali dovolenku za 4,98 milióna eur.
  3. Cestujte cez májové sviatky a oddychujte dlhšie. Kam sa vybrať?
  4. Profesionálny šéfkuchár radí: Použitý olej nikdy nevylievajte
  5. Vyberáme si najkrajšiu obnovenú pamiatku, hlasuje sa online
  6. Dopestujte si vlastné potraviny. Toto poteší nielen záhradkárov
  7. Fellner je 6 týždňov bez internetu, ako reaguje BUBO?
  8. Kávový Indiana Jones. Slovák loví raritné kávy v pralesoch
  1. Deti v letných táboroch budú pomáhať strážiť roboty
  2. MetLife prináša novinky v skupinovom poistení pre zamestnancov
  3. Prihlás sa do programu She's Next na podporu žien-podnikateliek
  4. Cestujte cez májové sviatky a oddychujte dlhšie. Kam sa vybrať?
  5. Slováci si za 3 dni objednali dovolenku za 4,98 milióna eur.
  6. Unilabs Slovensko otvára v Boroch najmodernejšie laboratórium
  7. Istota nízkeho úroku. Krásne bývanie s hypotékou za 1,49 %
  8. Profesionálny šéfkuchár radí: Použitý olej nikdy nevylievajte
  1. Profesionálny šéfkuchár radí: Použitý olej nikdy nevylievajte 33 568
  2. Fellner je 6 týždňov bez internetu, ako reaguje BUBO? 22 353
  3. Slováci si za 3 dni objednali dovolenku za 4,98 milióna eur. 14 720
  4. Záhadné ženské cviky, ktoré pomôžu mužom. Dokážu zlepšiť erekciu 11 351
  5. Kávový Indiana Jones. Slovák loví raritné kávy v pralesoch 6 217
  6. Cestujte cez májové sviatky a oddychujte dlhšie. Kam sa vybrať? 4 726
  7. Má vaše dieťa nárok na 350 eur na kúpu počítača či tabletu? 4 454
  8. Dopestujte si vlastné potraviny. Toto poteší nielen záhradkárov 3 137
SkryťVypnúť reklamu

CK Wachumba ako prvá prináša revolučnú novinku, ktorá uľahčí prácu animátorom.

INZERCIA 22 h

Úloha zamestnávateľa na kolísavom pracovnom trhu v súvislosti s udržaním si kvalitných pracovníkov je veľmi široká.

31. mar

Prečo sa rozhodli míňať práve teraz?

INZERCIA 31. mar
SkryťZatvoriť reklamu