Sobota, 18. september, 2021 | Meniny má EugéniaKrížovkyKrížovky

Tipni si na Petru Vlhovú a získaj 10 eur

Tiket za tiket je späť! Podajte si na alpské lyžovanie do 3.1. 2021.

Vianočný oddych máte za sebou a chcete sa kvalitne zabaviť? Niké má pre vás skvelú príležitosť počas akcie Tiket za tiket. Na začiatok postačí, ak potvrdíte záujem o bonus. Odmenu vo forme voľného tiketu s hodnotou 10 eur získate vtedy, ak si počas trvania akcie podáte tiket s minimálnym vkladom 10 eur, na ktorom bude tip z alpského lyžovania.

Využiť túto akciu môžete aj počas dnešných pretekov slalomu v Semmeringu alebo na víkendové účinkovanie v chorvátskom Záhrebe, kde naša hviezda Petra Vlhová zabojuje o ďalšie trofeje. Niké, ktorá je zároveň hrdým partnerom Peti, vám následne bonus vo forme voľného tiketu pripíše najneskôr do 24 hodín.

„Niké sa snaží, aby mali klienti neustále radosť z tipovania. Je to pre spoločnosť motivácia k tomu, aby svojim klientom ponúkala zaujímavé akcie, vďaka ktorým si môžu získať krásne výhry. Teší nás, že naši tipéri čoraz častejšie reagujú na naše výzvy plné výhod a štedrých odmien,“ povedal Martin Tibenský, riaditeľ pre stratégiu a rozvoj v spoločnosti Niké.

Voľný tiket môžu hráči využiť do troch dní od jeho pripísania. Stačí si ho uplatniť na kurzové stávky s celkovým kurzom aspoň 1,05. Ako na to, záujemcovia o bonus nájdu tu.

Registrovať v Niké sa oplatí

Pokiaľ ešte nie ste hráčom Niké a chcete si tipnúť na preteky v alpskom lyžovaní, zaregistrujte sa práve teraz! Niké vám následne po registrácii a doplnení vašich údajov pripíše na vaše konto vstupný bonus 20 eur úplne zdarma!

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Moderná vila z betónu

Máme pre vás tip na stavebný materiál, s ktorým to ľahko dosiahnete.

10 h

V Bratislave mali okoloidúci možnosť ochutnať 4 druhy vegánskych bagiet, ktoré chutia ako klasické bagety so syrom a šunkou.

INZERCIA 10 h

Výsledky hlasovania verejnosti v ankete Shell Parádna jazda.

14 h
Skryť Zatvoriť reklamu