Streda, 22. september, 2021 | Meniny má MóricKrížovkyKrížovky

Najlepšie dámske zimné bundy - takto si určite vyberiete

Keď zima zavelí, nemáme na výber. Každý musíme zo skríň povyťahovať zimné bundy, aby sme aj v treskúcich mrazoch zabezpečili pre svoje telesné schránky teplo. Už ste dobre vybavené, alebo váš šatník potrebuje doplniť o model, ktorý nerobí kompromisy pri dizajne a funkčnosti?

Zohľadnite svoj štýl a preferencie

Skôr, ako sa vydáte na nákupy, zodpovedajte si na tieto otázky:

• Čo budete pod bundou nosiť? S čím sa bude dať kombinovať?
  • Máte radšej aktuálne trendy, alebo nadčasové kúsky?
  • Aká farba na vás vyzerá najlešie? Uprednostníte jednofarebný model, klasiku ako nesmrteľná čierna, alebo odvážnejšie vzory?
  • Aká hrúbka bundy a materiál je pre vás najvhodnejší?
  • Ktorý strih a dĺžka bundy je pre vás top?
  • Na akú príležitosť budete zimnú bundu nosiť?
  • Potrebujete zimný kabát či ste skôr typ na dámske bundy?
  • Chcete si kúpiť jeden univerzálny model či viac produktov?
  • Koľko si viete dovoliť minúť?

Vďaka tomu v mori ponúk vyfiltrujete kabáty či bundy zimné presne podľa vašich potrieb. Lebo darmo si kúpite ten najštýlovejší kúsok, na aký natrafíte, ak nebude vyhovovať funkčnými vlastnosťami, nebudete ho mať k čomu nosiť alebo nebude stačiť do podmienok, kam si ho budete obliekať. Zimnú sezónu si v nevhodnom oblečení neužijete.

Obzvlášť to platí pri športových bundách na lyžovanie a turistiku, kde sa treba zaujímať predovšetkým o to, či bunda perfektne sedí, o nepremokavosť, odolnosť voči vetru a priedušnosť. Dôležité môžu byť detaily ako počet vreciek, ich veľkosť, či má zimná bunda reflexné prvky, upínací pás na skipass, odopínateľnú kapucňu a pre niekoho je podstatná i celková hmotnosť odevu.

Nakupujte rozumne

Nákupom na internete môžete ušetriť veľmi veľa času. Zimné bundy si viete zoradiť podľa akejkoľvek kategórie, ktorá je pre vás dôležitá a nemusíte pracne prechádzať kamenné obchody. U nás v Answear.sk nájdete všetky informácie, bez ktorých by ste sa počas nákupu neobišli. Vybrať si môžete kliknutím na tento link: https://answear.sk/k/ona/oblecenie/bundy-a-kabaty

Investujte do nadčasovej bundy

Zimná bunda predstavuje obyčajne vyššiu investíciu. Oplatí sa využiť sezónne akcie a výhodné ponuky, keď je cena búnd a kabátov nižšia. Zaplatiť menej za top kvalitu nie je zlé, čo poviete? Šikovné je rozhodnúť sa pre takú bundu, ktorú využijete aj na ďalší rok a poskytuje komfort pri nosení. Je to rozhodne udržateľnejšie správanie, ako ak pravidelne do zbierky pribudne nová bunda. A koniec koncov, aj ekonomickejšie.

Dámske zimné bundy značky Under Armour - náš tip

Poznáte americkú športovú značku Under Armour? Neustále vylepšuje svoje produkty, aby prinášala vždy len tie najmodernejšie technológie a zabezpečila svojim zákazníkom komfort za každých podmienok. V kategórii športových produktov patria dámske zimné bundy tejto značky k top možnostiam, ktoré si vďaka ich výnimočným vlastnostiam obľúbili aj mnohé celebrity. Vyskúšate ju aj vy?

Na Answear.sk nájdete v menu pestrý výber zimných búnd, ktoré vám spríjemnia túto sezónu. Našli ste svojho favorita? Vložte si svoju veľkosť do košíka a naplno si vychutnajte zimu!

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Čučoriedky patria medzi naše obľúbené a vyhľadávané ovocie už po celé veky.

4 h

Slovensko sa od polovice septembra zaradilo medzi krajiny, ktoré môžu poskytnúť ľuďom so zdravotným znevýhodnením plnohodnotnú...

4 h

Odpadové hospodárstvo a recyklácia sú historicky najväčšou biznisovou príležitosťou. Nespime na vavrínoch.

INZERCIA 5 h
Skryť Zatvoriť reklamu