Streda, 16. jún, 2021 | Meniny má Blanka, BiankaKrížovkyKrížovky

Romantika na Valentína? Máme pre vás originálny tip

Kaufland vás pozýva stráviť nezabudnuteľný valentínsky večer priamo u vás doma.

Chceli ste pripraviť svojej polovičke na sviatok zaľúbených romantický večer, no súčasná situácia vám skrížila plány? Nevadí, dajte si rande u vás doma! Zapáľte sviečky, nahoďte sa do gala a – kliknite na www.kauflandvasbavi.sk

Kaufland vás totiž pozýva stráviť pohodový večer plný lásky vo vlastnej obývačke! Čo tam po tom, že sú reštaurácie ešte stále zatvorené. Vy si len rozmyslíte, čo dobrého navaríte, a my sa postaráme o to, aby vám 14. februára hrali do tanca tie najkrajšie zamilované hity od vašich obľúbených interpretov. Adam Ďurica, Peter Bič Projekt a Lukáš Adamec len pre vás zadarmo&online vyčarujú tú najromantickejšiu náladu na sviatok všetkých zaľúbených.

Nezabudnite si pretov nedeľu 14. 2. 2021 o 20:00 pustiť originálny LOVE koncert na stránke www.kauflandvasbavi.sk alebo na FB Kaufland Slovenská republika .

Exkluzívny online projekt „Zatancuj si so mnou“ je ďalším pokračovaním multižánrového festivalu #kauflandvasbavi, ktorý vám už tradične zadarmo prináša spoločnosť Kaufland. Romantickým večerom vás tentoraz budú sprevádzať ambasádor projektu Sajfa a jeho sympatická manželka Veronika Cifrová Ostrihoňová, s ktorou tvoria pár už viac ako 10 rokov.

Recept na valentínsku romantiku

A pretože láska ide zásadne cez žalúdok, máme pre vás ďalší tip: originálne, netradičné, a zároveň absolútne jednoduché recepty na valentínsku večeru od najznámejších slovenských food blogeriek nájdete takisto na webke kauflandvasbavi.sk. Ak si zároveň aktivujete aj novú Kaufland Card, dezert k romantickej večeri kúpite v Kauflande ešte výhodnejšie!

Že ste na Valentína bez partnera? Nevadí, zoznámte sa!

Kaufland na Valentína zabaví všetkých. Aj nezadaných. Svoju polovičku možno spoznáte práve 14. februára počas valentínskeho livestream prenosu na FB Kaufland Slovenská republika .

Načítavam video...

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Leto je skvelá príležitosť pre rodičov, ako naučiť deti finančnej zodpovednosti.

12 h

Ovocné šťavy sa stali obľúbenou súčasťou ranných rituálov mnohých z nás.

14 h

Pracovať v Silicon Valley je snom každého "ajťáka". Určite vás zaujme možnosť pracovať na svetových projektoch aj na Slovensku.

22 h