Sobota, 10. december, 2022 | Meniny má Radúz

MetLife spustila online nahlasovanie poistných udalostí

Poisťovňa MetLife spustila nový portál, ktorý umožňuje klientom nahlásiť poistnú udalosť v niekoľkých jednoduchých krokoch.

(Zdroj: MetLife)

Poisťovňa MetLife spustila tento mesiac nový portál „Hlásenie poistnej udalosti ONLINE“, ktorý umožňuje klientom nahlásiť poistnú udalosť prostredníctvom internetu v niekoľkých jednoduchých krokoch.

"Zákaznícky online systém výrazne pomôže zefektívniť vybavovanie všetkých formalít spojených napríklad s úrazom. Naši klienti už nebudú musieť ísť na pobočku ani riešiť problematiku telefonicky. Nový systém je veľmi intuitívny, ľahko sa v ňom orientuje a klient vďaka nemu vybaví všetko potrebné z pohodlia domova. Responzívny dizajn navyše umožňuje jednoduché ovládanie z akéhokoľvek elektronického zariadenia, či už ide o počítač, tablet či mobilný telefón. Pevne veríme, že klienti to ocenia nielen v tejto komplikovanej dobe," vysvetlil riaditeľ pre marketing a komunikáciu poisťovne MetLife Milan Drdoš.

Nový zákaznícky portál MetLife umožňuje nahlásenie poistnej udalosti v ôsmich jednoduchých krokoch a popri tom umožňuje sledovať jej stav. Po vstupe na stránku klient zvolí možnosť „Nahlásiť poistnú udalosť“. Následne vyplní intuitívny formulár a v ďalších krokoch špecifikuje na základe prednastavených kritérií poistnú udalosť. Súčasťou žiadosti je aj priloženie zdravotnej dokumentácie, predovšetkým lekárskej správy. V prípade, že ju v čase podávania žiadosti klient nemá k dispozícii, je možné ju nahrať do systému aj dodatočne. Po prejdení všetkých krokov a potvrdení správnosti údajov je žiadosť odoslaná na spracovanie a žiadateľovi príde e-mailom potvrdenie s rekapituláciou jeho požiadavky vo forme chráneného PDF s prideleným číslom, pod ktorým môže postup žiadosti sledovať ďalej. PDF súbor je pred zneužitím chránený unikátnym heslom, ktoré žiadateľ dostane formou SMS na telefónne číslo uvedené v poistnom hlásení.

O spoločnosti MetLife

MetLife, Inc. (NYSE: MET) je prostredníctvom svojich dcérskych a prepojených spoločností („MetLife“) jednou z popredných spoločností na svete poskytujúcich finančné služby, poistenie, dôchodky, zamestnanecké výhody a riadenie aktív, aby pomohli svojim individuálnym a inštitucionálnym zákazníkom orientovať sa v meniacom sa svete. Spoločnosť MetLife bola založená v roku 1868, svoju činnosť vykonáva vo viac ako 40 krajinách a má popredné postavenie na trhu v USA, Japonsku, Latinskej Amerike, Ázii, Európe a na Strednom východe. Viac informácií nájdete na stránke www.metlife.com .

MetLife na Slovensku

MetLife úspešne pôsobí na Slovensku od roku 1995. Spoločnosť poskytuje široké spektrum produktov životného a úrazového poistenia a zamestnaneckých benefitov. Spoločnosť sa stala synonymom finančnej istoty a profesionalizmu. Pre viac informácií, navštívte www.metlife.sk.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Vianočné nákupy sú v plnom prúde, no vonkajšie okolnosti ich výrazne ovplyvňujú nákupy Slovákov.

15 h

Spoločnosť Freshfields otvára nové Business Services Centre v Bratislave na Slovensku.

23 h

Inšpirujte sa tipmi na osvedčené hotely s kvalitnými službami a dobrými cenami.

INZERCIA 9. dec
          SkryťZatvoriť reklamu