Nedeľa, 29. máj, 2022 | Meniny má Vilma

WESTech je distribútorom Dell Technologies na Slovensku

Spoločnosť WESTech oznámila podpísanie dohody o distribúcii so spoločnosťou Dell Technologies na Slovensku.

„Naším cieľom je poskytovať najlepšie produktové portfólio a služby na trhu. Táto distribúcia znovu potvrdzuje, že WESTech neponúka len produkty, ale aj komplexné riešenia. Som hrdý na to, že sme rozšírili našu ponuku o Dell klientské portfólio, networking, serverové riešenia a úložiská Dell EMC“ uviedol Ing. Matej Sršeň, CEO spoločnosti WESTech.

Mgr. Rudolf Koubek, riaditeľ nákupu WESTech ďalej dodal "Veľmi ma teší, že sa nám podarilo uzavrieť zmluvu s DELL Technologies. Poctivo sme sa na tento deň pripravovali.

Vytvorili sme veľmi silný certifikovaný tím odborníkov, ktorí poskytnú našim zákazníkom obchodnú, marketingovú, technickú a projektovú podporu."

Spoločnosť WESTech, spol. s r. o., je teraz oprávnená distribuovať kompletné portfólio spoločnosti Dell Technologies (Dell clients, server, networking, Dell EMC storage). So spoločnosťou Dell Technologies bude spolupracovať na rozšírení pokrytia produktov a služieb pre obchodných partnerov v Slovenskej republike.

O spoločnosti DELL Technologies

Dell Technologies pomáha organizáciám a jednotlivcom budovať ich digitálnu budúcnosť a transformovať ich prácu, život a zábavu. Spoločnosť poskytuje zákazníkom najširšie a najinovatívnejšie portfólio technológií a služieb v odbore.

O spoločnosti WESTech

WESTech spol. s r.o. je obchodná spoločnosť, ktorá na trhu Európskej únie pôsobí už 20 rokov. Je partnerom viac ako 200 významných svetových značiek na trhu (Apple, JBL, Lacie, Zens, Devia, Intel, AMD, Eset, HP, Dell, WD, Seagate, Huawei, Asus, Lenovo, Roborock, Logitech, Satechi, Harman Kardon, Bose,Gigabyte, realme, Microsoft, Ubiquiti, Mikrotik, Zyxel a ďalší) . WESTech je súčasťou nadnárodnej siete ELKO GROUP s celkovým ročným obratom 2,250 miliardy USD. WESTech spolu s dcérskymi spoločnosťami zamestnáva 450 zamestnancov.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Karel ZIMA - MIO vám vydrží fakt roky

Každý rok je potrebné meniť iba kartu SD, nie autokameru. Autokamera musí vydržať, preto jazdím s Mio!

2 h
Autokamera s parkovacím režimom nahrá záznam hneď, ako zaznamená náraz, aby ste mali dôkaz pred nehodou aj po nej. Ako to funguje?

28. máj

Túžite po obuvi, ktorá bude pohodlná na bežné nosenie do mesta, ale aj do práce? V tom prípade ste tu správne!

INZERCIA 28. máj
SkryťZatvoriť reklamu