Streda, 29. jún, 2022 | Meniny má Peter, Pavol, Petra

Upracme si Košice. Spolu!

Pandémia skúša Košičanov každý deň. Ukázať, že život ide ďalej je najlepší spôsob ako jej vzdorovať.

Preto sa KOSIT rozhodol, že aj tento rok finančne aj organizačne podporí tradičnú upratovaciu akciu pod názvom Upracme si Košice. Spolu! Spoločnosť už oslovila zástupcov mestských častí s ponukou spolupráce na tejto veľkej dobrovoľníckej akcii v našom meste.

„Po úspechu predchádzajúcich troch ročníkov chceme podporiť Košičanov, ktorým záleží na tom, aby bolo mesto čisté, bez odpadkov. KOSIT opäť ponúka materiálno-technickú podporu pri organizácii upratovania. Oslovili sme starostov mestských častí a veríme, že ju všetci využijú“, hovorí generálny riaditeľ spoločnosti KOSIT, Ing. Marián Christenko

Na aktivity štvrtého ročníka upratovania v Košiciach vyčlenila spoločnosť KOSIT sumu až 11 000 €. Každá mestská časť mala možnosť prejaviť záujem o príspevok vo výške 500 € na materiálno - technické zabezpečenie. „V hodnote daru poskytne naša spoločnosť každej mestskej časti prenájom veľkokapacitného kontajnera, rukavice i vrecia na vyzbieraný odpad a následnú prepravu a zneškodnenie odpadu. Rozumieme, že úspech tejto akcie záleží výhradne na vôli a ochote dobrovoľníkov a sme pripravení podporiť organizáciu v jednotlivých mestských častiach i komunikačne na našom webe a sociálnych sieťach.” dodáva Christenko.

Vzhľadom na prebiehajúcu pandémiu a s ňou spojené opatrenia vylučujúce organizáciou hromadných podujatí v úvode tohto roka sme tradičné jarné upratovanie termínovo prispôsobili. Dar je možné využiť až do konca augusta 2021. Viac informácií o organizačných detailoch, termínoch a lokalitách, v ktorých bude upratovanie prebiehať, sa obyvatelia dozvedia prostredníctvom komunikačných kanálov svojich mestských častí.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

5. ročník kurzu Technológia a konštrukcia v praxi - MTF STU a Schaeffler Skalica

Vysoká škola je pre študentov dobrým odrazovým mostíkom. A keď sa môžu zapojiť aj do programu, ich šance na uplatnenie sa vzrastú.

Hocikde ich nekúpite.

Siemens Healthineers je už 30 rokov synonymom precíznej medicíny na Slovensku