Streda, 29. jún, 2022 | Meniny má Peter, Pavol, Petra

EÚ zaviedla nové energetické štítky. Prečo kúpiť práčku teraz?

Európska únia zaviedla od 1. marca nové energetické štítky. Kvôli dočasným zľavám sa neoplatí odkladať nákup práčok či chladničiek

Samsung sa rozhodol zareagovať na nové energetické štítky, ktoré zaviedla Európska komisia, a spustil akciu, v ktorej je možné do 16. mája 2021 získať bonus vo výške až 300 € za nákup energeticky šetrnejších chladničiek, práčok a sušičiek. Stačí sa zaregistrovať do 14 dní od nákupu na stránke samsung.sk, nahrať všetky potrebné doklady a bonus bude po splnení všetkých podmienok zaslaný kupujúcemu na účet. Akcia platí v značkových predajniach Samsung, internetovom obchode www.samsung.sk a u ďalších vybraných predajcov elektroniky. V ponuke je 62 modelov spotrebičov, ktorých podrobný prehľad a ďalšie podmienky nákupu nájdete na stránke samsung.sk.

Beznámrazové chladničky

Bonusy sa vzťahujú na pokročilé modely s inovatívnymi technológiami, napríklad chladničky Samsung vybavené funkciou All around cooling, ktorá zaisťuje rovnomerné chladenie v celom priestore chladničky vrátane všetkých rohov, či na modely vybavené umelou inteligenciou. Ide napríklad o kombinované chladničky s mrazničkou vybavené funkciou True No Frost, ktorá zabraňuje vytváraniu námrazy a šetrí energiu. Tieto chladničky používateľ nemusí na rozdiel od bežných chladničiek odmrazovať. Ak potrebujete viac priestoru pre chladené a mrazené potraviny, môžete bonus využiť na kúpu niektorej z amerických chladničiek vybavených dvojitým chladiacim systémom Twin Cooling Plus a celkovým objemom až 652 litrov.

Smart práčky s umelou inteligenciou

Medzi zvýhodnenými domácimi spotrebičmi sú aj parné práčky Samsung s technológiou QuickDrive, vďaka ktorej sa prací cyklus skráti až na polovicu. Tieto práčky sa vyznačujú veľmi tichým invertorovým motorom a parou dokážu vďaka dezinfekčnému programu Hygiene Care odstrániť až 99,9 % baktérií a alergénov. V závislosti od modelu potom využívajú aj umelú inteligenciu, napríklad pri voľbe pracieho programu, pri ktorej vychádza z predchádzajúcich pracích cyklov. Vďaka funkcii Add Wash a špeciálnym menším dvierkam je možné do týchto práčok pridať zabudnuté kusy oblečenia aj v priebehu pracieho cyklu. Samsung práčky pre úsporu energie používajú technológiu Aktívnej peny EcoBubble, kedy sa do bielizne dostáva priamo pena, čím sa zlepšuje výkon pri nízkej spotrebe energie. Vďaka tomu má Samsung na trhu jedno z najširších portfólií práčok v triede A.

Bonus je možné uplatniť aj na moderné sušičky od Samsungu so systémom proti krčeniu bielizne Wrinkle Perent a špeciálnym cyklom Quick Dry 35, ktorý dokáže 1 kg bielizne usušiť len za 35 minút.

Ak sa chcete dozvedieť viac informácií zo sveta technológií, vypočujte si aj podcasty On/Off by Samsung so Sajfom.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Slovenská pobočka spoločnosti Atos je skvelé miesto na prácu. Potvrdil to prieskum medzinárodnej organizácie Great Place to Work.

INZERCIA 33m
5. ročník kurzu Technológia a konštrukcia v praxi - MTF STU a Schaeffler Skalica

Vysoká škola je pre študentov dobrým odrazovým mostíkom. A keď sa môžu zapojiť aj do programu, ich šance na uplatnenie sa vzrastú.

INZERCIA 12 h

Hocikde ich nekúpite.