Streda, 16. jún, 2021 | Meniny má Blanka, BiankaKrížovkyKrížovky

Áut je čoraz viac. Ako vybavíte poistenie online?

Popri radosti z jazdy treba myslieť aj na poistenie vozidla. Dnes ho uzatvoríte jednoducho aj cez internet.

Podľa štatistík ministerstva vnútra počet evidovaných vozidiel každoročne rastie. Len v roku 2020 bolo zaevidovaných 76 000 osobných automobilov. Neodmysliteľnou súčasťou vlastníctva každého z nich je pritom povinné zmluvné poistenie. Ako už napovedá jeho názov, ak chcete vlastniť auto, toto poistenie skártka musíte mať.

Povinné zmluvné poistenie kryje škody, ktoré spôsobíte

Tento typ poistenia slúži na krytie škôd, ktoré svojím vozidlom spôsobíte na majetku alebo zdraví iných osôb. Ak napríklad narazíte do iného auta, jeho oprava bude poškodenému uhradená z vášho povinného zmluvného poistenia.

Moderné typy tohto poistenia však môžu kryť aj niektoré škody na zdraví a vozidle, ktoré vzniknú vám.Povinné zmluvné poistenie s rozšíreným krytím ponúka aj poisťovňa KOOPERATIVA. Zahŕňa napríklad krytie batožiny, úrazu vodiča a posádky či poistenie automobilu v dôsledku živelnej udalosti. Vďaka tomu nemusíte mať pocit, že si ho platíte len kvôli druhým, reálne výhody získate aj vy.

Automobil si dnes môžete poistiť aj online – stačí zadať evidenčné číslo vozidla a ostatné údaje sa automaticky doplnia.Celý proces vám zaberie len niekoľko minút a potrebné dokumenty vám prídu ihneď na e-mail. Súčasťou povinného zmluvného poistenia v poisťovni KOOPERATIVA sú aj asistenčné služby a možnosť nahlasovať škody 24 hodín denne. Jeho cena sa odvíja od mnohých faktorov, výšku toho svojho zistíte veľmi jednoducho online.

POVINNÉ ZMLUVNÉ POISTENIE (PZP) ONLINE

Havarijné poistenie je tu vždy pre vás

Havarijné poistenie kryje škody, ktoré vzniknú na vašom vozidle. Môže ísť napríklad o vami zapríčinenú dopravnú nehodu, natankovanie nesprávneho paliva, ale aj o vandalizmus či padnutý konár pri silnom vetre. Toto poistenie nie je zo zákona povinné, no dokáže vám ušetriť vysoké výdavky za opravy.

Širokú škálu krytia ponúka havarijné poistenie od poisťovne KOOPERATIVA. V prípade čiastočnej škody môže byť uhradená celá suma opravy, pri totálnej škode získate až 100 % z aktuálnej hodnoty vozidla. Môžete tak komfortne brázdiť cesty bez akýchkoľvek obáv. Navyše získate asistenčné služby 24 hodín denne a obhliadku poškodeného auta na celom území Slovenska.

Poistenie môžete uzavrieť online, a ak ste navyše vzorní vodiči s čistou škodovou históriou, môžete získať bonusy a zľavy. Koľko vás bude stáť najvýhodnejšie havarijné poistenie? To si rýchlo a jednoducho preveríte online.

HAVARIJNÉ POISTENIE ONLINE

Poistite sa a získajte 100 € na tankovanie

Výhodné povinné zmluvné poistenie a havarijné poistenie od poisťovne KOOPERATIVA vám dodajú pocit bezpečia pri každej ceste autom. Uzatvoríte ich rýchlo a jednoducho online, a ak si auto poistíte do 16. mája, automaticky sa zaradíte do súťaže o tankovaciu poukážku v hodnote 100 € platnú na čerpacích staniciach OMV.

CHCEM SA POISTIŤ

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Leto je skvelá príležitosť pre rodičov, ako naučiť deti finančnej zodpovednosti.

13 h

Ovocné šťavy sa stali obľúbenou súčasťou ranných rituálov mnohých z nás.

15 h

Pracovať v Silicon Valley je snom každého "ajťáka". Určite vás zaujme možnosť pracovať na svetových projektoch aj na Slovensku.

23 h