Streda, 29. jún, 2022 | Meniny má Peter, Pavol, Petra

Prečo študovať na Fakulte materiálov, metalurgie a recyklácie

Od svojho založenia využíva benefity „malej“ fakulty v rámci Technickej univerzity Košice.

Fakulta materiálov, metalurgie a recyklácie od svojho založenia využíva benefity „malej“ fakulty v rámci TUKE. Ponúka vhodné prostredie, kde sa prejaví osobnosť, zapamätá sa meno a originalita každého študenta, ktorý študuje na FMMR.

Prečo študovať na FMMR?

Dokázať iným, ale predovšetkým sebe, že vaše meno je spojené s kreativitou, schopnosťou prezentovať svoj názor, ukázať svoju múdrosť. Využiť priestor na originalitu, tvorivosť spojenú so zábavou, a to nielen mimo fakulty.

Čo ponúka FMMR?

Peniaze hýbu svetom, ale materiály tiež! FMMR ponúka študijný program MATERIÁLY, kde budete mať možnosť spoznať materiálový svet kovov, nekovov, kompozitných materiálov, práškových materiálov a nanomateriálov. K tomu priraďujeme progresívne materiály, biomateriály, materiály pre elektromobilitu, energetiku, či vodíkové technológie.

Študijný program HUTNÍCTVO ponúka štúdium bezuhlíkových zdrojov energie a ich využitie v priemysle a každodennom živote, moderné technológie výroby kovov a nekovov, materiálov pre vodíkové technológie, procesy tvorby 3D návrhov a prácu pri modelovaní a simulácii procesov, základy z oblasti manažmentu a ekonomiky v podniku na úrovni BBA.

Ak vás zaujíma budúcnosť spojená so životným prostredím, môžete sa uplatniť aj v oblasti environmentálneho hodnotenia a odpadového hospodárstva, pri posudzovaní vplyvov výroby na životné prostredie.

Kde po skončení školy nájdete uplatnenie ako absolvent FMMR?

Široké uplatnenie nájdete vo vedúcich manažérskych pozíciách, vo sfére vlastného podnikania, v strojárňach, automobilkách, metalurgických prevádzkach, aj v konštrukčných kanceláriách, ako odborník v oblasti riadenia a kontroly kvality, ako ekológ a environmentálny inžinier,

odborník pre technológie výroby tepla a elektriny, analytik v laboratóriách, vedec v slovenských a zahraničných výskumných centrách.

Kto vám môže už teraz garantovať úspešnú kariéru?

Okrem pedagógov fakulty aj osoba, ktorá ma za každého študenta a jeho úspešné štúdium najväčšiu zodpovednosť: dekanka Fakulty materiálov, metalurgie a recyklácie doc. Ing. Iveta Vasková, PhD.

Podajte prihlášku, staňte sa našim študentom už dnes a využite všetky možnosti, ktoré ponúka naša fakulta.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Slovenská pobočka spoločnosti Atos je skvelé miesto na prácu. Potvrdil to prieskum medzinárodnej organizácie Great Place to Work.

INZERCIA 33m
5. ročník kurzu Technológia a konštrukcia v praxi - MTF STU a Schaeffler Skalica

Vysoká škola je pre študentov dobrým odrazovým mostíkom. A keď sa môžu zapojiť aj do programu, ich šance na uplatnenie sa vzrastú.

INZERCIA 12 h

Hocikde ich nekúpite.